کد خبر: 4335557
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸

بازگشایی مسجد «ودود» کرمانشاه پس از حدود ۸ سال تعطیلی

مسجد «ودود» شهر کرمانشاه پس از حدود هشت سال تعطیلی، با همت قرارگاه راهبری مساجد استان کرمانشاه و همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، بار دیگر پذیرای نمازگزاران و مؤمنان شد.

بازگشایی مسجد «ودود»به گزارش ایکنا از کرمانشاه حجت الاسلام مصطفی اشک‌تلخ، دبیر قرارگاه مساجد استان کرمانشاه در آیین بازگشایی این مسجد و مراسم معارفه امام جماعت آن، با اشاره به قدمت و موقعیت این مسجد، گفت: مسجد ودود از مساجد قدیمی و واقع در یکی از نقاط پرتردد شهر کرمانشاه است که متأسفانه بیش از هشت سال به دلایل مختلف تعطیل بود، اما با پیگیری‌های مستمر قرارگاه مساجد استان، این مسجد بازگشایی و در آستانه ماه مبارک رمضان برای استفاده مؤمنین و مؤمنات آماده‌سازی و غبارروبی شد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های قرارگاه راهبری مساجد استان کرمانشاه، احیاء و بازگشایی مساجد تعطیل و مهجور است که در همین راستا، پس از رفع موانع و مشکلات موجود، امروز مسجد ودود به‌صورت رسمی بازگشایی شد و ان‌شاءالله از این پس، اقامه نماز جماعت در سه وعده، برگزاری جلسات بیان معارف دینی، تفسیر قرآن کریم و برنامه‌های جهاد تبیین در این مسجد انجام خواهد شد.

دبیر قرارگاه مساجد استان کرمانشاه با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته برای آماده‌سازی این مسجد، گفت: در روزهای اخیر، جمعی از دوستان و فعالان مسجد برای نظافت، ساماندهی و آماده‌سازی فضای مسجد زحمات زیادی متحمل شدند و امروز، در نخستین اقامه نماز جماعت، با وجود آنکه اطلاع‌رسانی گسترده‌ای نیز انجام نشده بود، شاهد استقبال خوب نمازگزاران، همسایگان و کسبه اطراف مسجد بودیم.

اشک‌تلخ ابراز امیدواری کرد با حضور مستمر مردم، به‌ویژه جوانان و نوجوانان، مسجد ودود بار دیگر به یکی از مساجد فعال و برقرار شهر کرمانشاه تبدیل شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha