کد خبر: 4335666
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷

اجرای پویش اطعام رمضان در سمنان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان از آغاز پویش اطعام و افطاری ساده در ماه رمضان خبر داد و گفت: مردم می‌توانند کمک‌های خود را از طریق مراکز کمیته امداد به دست نیازمندان برسانند.

اجرای پویش اطعام رمضان در سمنان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان، محمدحسین ذوالفقاری، مدیرکل این نهاد، امروز، اول اسفند گفت: امسال هم مانند سنوات گذشته کمیته امداد استان سمنان در قالب پویش‌هایی تلاش دارد تا با کمک خیران نیک‌اندیش هم‌استانی به دست نیازمندان برسد.

وی با بیان اینکه پویش اطعام و افطاری ساده در ماه رمضان امسال هم برگزار می‌شود، ادامه داد: مردم می‌توانند کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را به حساب کمیته امداد یا مستقیم به مراکز و دفاتر کمیته امداد در سراسر استان سمنان اهدا کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان متذکر شد: علاوه بر مراکز کمیته امداد و موسسات خیریه که میزبان کمک‌های مردمی هستند برای تسهیل در امور کد دستوری #۸۸۷۷*۰۲۳* نیز برای دریافت کمک‌های مردمی در قالب این پویش راه‌اندازی شده است.

ذوالفقاری با بیان اینکه این پویش در قالب اطعام مهدوی و ایران همدل در ماه رمضان برگزار شده است، متذکر شد: مردم استان سمنان همچنین می‌تواند صدقات خود را هم از طرق مذکور اهدا کنند تا کمیته امداد آنها را به دست نیازمندان برساند.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم نظری
captcha