کد خبر: 4336395
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱

اجرای برنامه رمضانی «۳۰ شب، ۳۰ فرصت» در ساری

اجرای برنامه رمضانی «۳۰ شب، ۳۰ فرصت» در ساری مسئول بسیج هنرمندان سپاه کربلای مازندران از برگزاری ویژه‌برنامه رمضانی «۳۰ شب، ۳۰ فرصت» با هدف تعمیق معنویت و ترویج فرهنگ قرآنی در مرکز استان خبر داد.

حسن افشار، مسئول بسیج هنرمندان سپاه کربلای مازندرابه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی سپاه کربلای مازندران، حسن افشار، مسئول بسیج هنرمندان سپاه کربلای مازندران از برگزاری ویژه‌برنامه رمضانی «۳۰ شب، ۳۰ فرصت» با هدف تعمیق معنویت و ترویج فرهنگ قرآنی در مرکز استان خبر داد و  گفت: این رویداد فرهنگی و هنری از ساعت ۱۰ صبح تا پاسی از شب در قالب ۳۰ غرفه متنوع در پارک ملل ساری برپا شده و آماده میزبانی از شهروندان و روزه‌داران است.
 
وی افزود: در این غرفه‌ها محصولات هنری، فرهنگی، صنایع‌دستی، آثار تجسمی و برنامه‌های موسیقایی عرضه می‌شود.
 
افشار با اشاره به اجرای برنامه‌های هنری از شب پنجم تا پایان ماه مبارک رمضان، بیان کرد: هر شب از ساعت ۲۰ تا ۲۲، هنرمندان فرهیخته استان با موضوعات قرآنی، فرهنگی و آیینی به اجرای برنامه می‌پردازند و جلوه‌ای از هنر متعهد و معنویت‌محور را به نمایش می‌گذارند.
 
مسئول بسیج هنرمندان سپاه کربلای مازندران حضور قاریان و حافظان قرآن، گروه‌های نمایشی تئاتر، نقالان، مرشدخوانان و شاعران آیینی را از بخش‌های شاخص این رویداد برشمرد و بیان‌کرد: «۳۰ شب، ۳۰ فرصت» تلاشی برای انتقال پیام ماندگار اندیشه‌های امام خمینی(ره)، انبیا و اولیای الهی از مسیر فرهنگ و هنر است.
 
وی از معرفی «چهره‌های ماندگار» مازندران در این برنامه خبر داد و ادامه داد: هر شب یکی از مفاخر فرهنگی و هنری استان معرفی و از تلاش‌های آنان تجلیل می‌شود تا نسل جوان بیش از پیش با سرمایه‌های انسانی و فرهنگی دیار علویان آشنا شود.
انتهای پیام
خبرنگار:
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha