کد خبر: 4336817
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷

برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه تبریز + عکس

محفل انس با قرآن کریم همزمان با ایام پر برکت ماه مبارک رمضان و با همراهی استاد سعید وحیدی مهر، در مسجد دانشگاه تبریز برگزار شد.

محفل انس با قرآن، دانشگاه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محفل انس با قرآن کریم همزمان با ایام پر برکت ماه مبارک رمضان و با حضور سعید وحیدی مهر، استاد و حافظ کل قرآن در مسجد دانشگاه تبریز برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عمران عباسپور، استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام تأکید کرد که انسان عاقل کسی است که خدا را بشناسد و از او اطاعت کند و در برابر دشمن ایستادگی داشته باشد. همچنین او عقل را در دو بُعد نظری و عملی تبیین کرد و خداشناسی را از راه تفکر در آفرینش و نیز بندگی خالصانه ممکن دانست.

وی با اشاره به جایگاه عبودیت در سیره پیامبر اسلام و کلام امام علی(ع)، بندگی را مسیر رسیدن به کمال انسانی معرفی کرد و گفت: معرفت الهی بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی را حل می‌کند و  همچنین بر اهمیت پیوند معرفت خدا، پیامبر و حجت الهی در مسیر هدایت تأکید کرد.

حجت الاسلام عباسپور با اشاره به آیات قرآن، شیطان را دشمن آشکار انسان دانست که با ظاهر فریبنده وارد می‌شود. همچنین با اشاره به نمونه‌های تاریخی، بر ضرورت هوشیاری در برابر فریب‌های سیاسی و اقتصادی دشمن تأکید کرد و خواستار تقویت بصیرت دینی در جامعه شد. 

انتهای پیام
خبرنگار:
امرعلی گل محمدی
captcha