کد خبر: 4337194
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۲

راهیابی هشت قاری به مرحله نهایی مسابقات قرآن «و رتّل» + عکس

هشت قاری از جهان اسلام در هشت روز اول مسابقات بین‌المللی تلاوت قرآن کریم «وارتیل» به مرحله نهایی که در پایان ماه مبارک از طریق شبکه ماهواره‌ای الثقلین برگزار می‌شود، راه یافتند.

به گزارش ایکنا به نقل از الثقلین، هشت قاری از جهان اسلام به مرحله نهایی سومین مسابقات بین‌المللی تلویزیونی قرآن «و رتل» راه یافتند که در پایان ماه مبارک از شبکه ماهواره‌ای الثقلین پخش خواهد شد.

اسامی و امتیاز این گروه از قاریان به شرح زیر است:

1 - عبدالله زهیر الحسینی - عراق (98/75)

2 - مهدی مهدوی - ایران (89/5) 

3 - محمد زلیف عطیه - عراق (87)

4 - علی رضا حسینی - افغانستان (86/5)

5 - محمد زارع بخیر - ایران (86/5) 

6 - عبدالمنان احمد فوزی - اندونزی (86)

7 - یوسف محمد یونس - لبنان (84/75)

8 - احمد سمیر عبدالعزیز - مصر (83/5)

راهیابی هشت قاری به مرحله نهایی مسابقات قرآن «و رتّل» + عکس

احمد نجف، مجری و سردبیر مسابقه، قاری بین‌المللی و چهره رسانه‌ای، به این نکته اشاره کرد و افزود: «مکانیزم مسابقه بر اساس معرفی تنها دو قاری از یک کشور است و این فرصت را برای کسانی که بالاترین امتیاز را از کشورهای دیگر دارند، باز می‌گذارد تا مشارکت بیشترین تعداد ممکن از قاریان از نظر جغرافیایی تضمین شود.»

راهیابی هشت قاری به مرحله نهایی مسابقات قرآن «و رتّل» + عکس

لازم به ذکر است که هیئت داوران هشت روز اول متشکل از:

منیر العقله - قاضی دادگاه (سوریه)

شیخ احمد عبدالحکیم - داور وقف و ابتدا (مصر)

جعفر علوی - احکام تجوید (عراق)

- استاد عباس انجام - داور لحن (استودیوی الثقلین)

راهیابی هشت قاری به مرحله نهایی مسابقات قرآن «و رتّل» + عکس

مسابقه بین‌المللی «و رتل» اولین رقابت تلویزیونی بین‌المللی تلاوت قرآن کریم در جهان اسلام است. هدف از برگزاری این مسابقه، ارائه بازخورد آموزشی هرچه بیشتر به قاریان جوان است و برای کسانی که استاد ندارند، جلسه قرآنی ارائه می‌دهد. این مسابقه همچنین استعدادهای قرآنی را شناسایی و آنها را به جهان اسلام معرفی می‌کند. این مسابقه هر شب ساعت 21:30 پخش می‌شود و ساعت 9 صبح به وقت مکه از شبکه ماهواره‌ای الثقلین بازپخش می‌شود

گفتنی است، شبکه ماهواره‌ای الثقلین، یک شبکه دینی، قرآنی و فرهنگی است که با تولید و پخش برنامه‌های متنوع برای اقشار و گروه‌های مختلف جامعه، مسائل جهان اسلام و امت اسلامی را مورد توجه قرار داده است.

این کانال با تولید برنامه‌های متنوع با محوریت قرآن و مکتب اهل بیت(ع)، هدف احیا و گسترش فرهنگ و علوم اسلامی را دنبال می‌کند. همچنین با تولید برنامه‌های هدفمند برای زنان، کودکان و جوانان در جهت تقویت مؤلفه‌های خانواده نوین اسلامی مطابق با آموزه‌های دین اسلام فعالیت می‌کند. 

شبکه ماهواره‌ای ثقلین در ماه رمضان سال ۱۴۳۰ هجری قمری (۲۰۰۸ میلادی) به زبان عربی راه‌اندازی شد.

مسابقه تلویزیونی و بین‌المللی قرآنی «ورتل» در رشته تلاوت ترتیل در سطح جهان اسلام سال ۱۴۰۳ با ابتکار شبکه ثقلین طراحی شد و از اول ماه مبارک رمضان همین سال از استودیو این شبکه روی آنتن رفت.

انتهای پیام
captcha