شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان، در اطلاعیهای از مردم برای حضور در مساجد و اماکن متبرکه دعوت کرد. 
به گزارش ایکنا، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان، در اطلاعیهای از مردم برای حضور در مساجد و اماکن متبرکه دعوت کرد.
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
در شرایطی که رژیم سفاک آمریکا و رژیم جعلی صهیونی حمله ددمنشانه مجددی به ایران عزیز آغاز کرده اند و در زمانه ای که جنگ روزهدارها و مومنان با مفسدان متجاوز پرونده فضاحت بار اپستین به نقطه اوج خود رسیده است و در وضعیتی که دهها نفر از مردم و کودکان و دانش آموزان به شهادت رسیده اند، مردم بزرگ و زمانشناس ایران اسلامی بار دیگر انسجام اجتماعی بی نظیر و اتحاد مقدس خود را در همان ساعات اولیه حملات نشان دادند و خط وحدت شکنی را خنثی کردند. این انسجام خودجوش و اتحاد مقدس نیاز به پاسداشت دارد.
لذا در پی حملات ددمنشانه آمریکای جنایتکار و رژیم خونآشام و کودککش صهیونیستی، مردم ایران اسلامی امشب همزمان با اقامه نماز مغرب و عشا، با تجمع در مساجد، حسینیهها، بقاع متبرکه سراسر کشور و حرمهای مطهر و نمایش اتحاد مقدس و انسجام اسلامی، خشم خود را علیه این دو رژیم تروریستی فریاد خواهند زد.