به گزارش ایکنا از لرستان، حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی حسینی، امام جمعه بروجرد، امروز ۱۰ اسفند، در اجتماع پرشور مردم بروجرد در میدان تختی بروجرد با اشاره به پایداری ملت ایران خطاب به دشمنان، اظهار کرد: دشمن نادان اشتباه کردن آنها برای چندمین بار دچار محاسبات اشتباه شدند و خیال باطل کردند، ما عاطفه داریم ناراحت میشویم، برای ما سخت است، اما به راه پاک رهبری قسم، راهش را ادامه می دهیم.
وی ادامه داد: یک لحظه نمینشینیم، اسراییل را نابود میکنیم، دشمنان باید نابود شوند.
امام جمعه بروجرد بیان کرد: آمریکا در منطقه تمام منافعش نابود است و از نیروهای مسلح میخواهیم تا نابودی اسراییل و آمریکا این راه را ادامه دهید.
حسینی با اشاره به سرنوشت رهبران متخاصم تصریح کرد: ترامپ جنایتکار و نتانیاهو کودککش نمیتوانند زندگی عادی داشته باشند.
وی با تاکید بر لزوم حفظ روحیه جهادی تصریح کرد: برادران و خواهران، وظیفه ما مقاومت است که وصیت رهبری است، راه ما راه مقاومت و مبارزه با ظلم و ظالم و حفظ آرامش است.
امام جمعه بروجرد خطاب به دشمنان بیان کرد: یک هشدار بدهم؛ اگر حرکتی بخواهید کنید، ملت انقلابی چنان سیلی به شما میزند که نتوانند بلند شوید، دشمنان ایران اسلامی مفلوک، احمق، جانور صفت محکوم به شکست است.
انتهای پیام