کد خبر: 4337924
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷

روسیه حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به مدرسه میناب را محکوم کرد

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: ما حمله آمریکا و اسرائیل به مدرسه میناب را به شدت محکوم می‌کنیم.

به گزارش ایکنا، وزارت امور خارجه روسیه در سومین بیانیه خود پس از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، اعلام کرد: حمله به یک مدرسه دخترانه در شهر میناب که منجر به کشته شدن ده‌ها کودک بی‌گناه شد، شایسته شدیدترین محکومیت است.

در این بیانیه که دوشنبه همزمان با سومین روز تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران صادر شد، آمده است: ما نگران شدت گرفتن رویارویی مسلحانه در سراسر خاورمیانه در نتیجه تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم.

دستگاه دیپلماسی مسکو خاطرنشان کرد: واشنگتن و تل‌آویو علاوه بر تلاش برای تغییر حکومت در ایران با استفاده از بی‌شرمانه‌ترین ابزارها، مانند ترور رهبر این کشور مستقل، به دنبال آن هستند تا روند عادی‌سازی روابط بین ایران و همسایگان عرب آن را مختل کنند.

وزارت امور خارجه روسیه تصریح کرد:‌ ما خواستار توقف فوری خصومت‌ها توسط همه طرف‌ها هستیم و اینکه به عنوان یک اولویت،‌ اقدامات جامع برای تضمین امنیت غیر نظامیان و زیرساخت‌های غیر نظامی در همه کشورهای منطقه در دستور کار قرار گیرد.

در این بیانیه آمده است: هرگونه حمله به اهداف غیر نظامی ـ چه در ایران و چه در کشورهای عربی ـ غیر قابل قبول است و باید کاملاً منتفی شود.

وزارت امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد:‌ بار دیگر قویاً از طرفین می‌خواهیم که استفاده از زور را برای حل اختلافات موجود کنار بگذارند و به سمت حل و فصل سیاسی و دیپلماتیک همه مسائل حرکت کنند و در عین حال منافع امنیتی مشروع همه کشورهای منطقه را تضمین کنند.

کرملین روز دوشنبه همچنین اعلام کرد که پوتین تلفنی با تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر گفت‌وگوی جداگانه‌ای داشت. رئیس‌جمهور روسیه در این تماس تلفنی ابراز امیدواری کرد که اقدامات تلافی‌جویانه ایران به غیر نظامیان یا زیرساخت‌های غیرنظامی در کشورهای همسایه، از جمله تأسیسات گردشگری و حمل و نقل آسیبی نرساند.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha