کد خبر: 4338331
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳

زاخارووا: به شهادت رساندن رهبر انقلاب ایران شرم‌آور است

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران را قانون‌شکنی خواند و به شهادت رساندن مقام معظم رهبری ایران در این حملات را شرم‌آور توصیف کرد.

به گزارش ایکنا، نقل از خبرگزاری تاس؛ «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به شهادت رساندن حضرت آیت‌الله «سیدعلی خامنه‌ای» مقام معظم رهبری ایران توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی در حملات نظامی اخیر به ایران را «شرم‌آور» توصیف کرد.

وی در نشستی خبری گفت که آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال قانون‌شکنی هستند و غرب آسیا را بیشتر به سمت آشوب می‌برند.

به گفته او، «تهدید ناشی از ایران» صرفا بهانه‌ای برای اجرای برنامه‌ تحمیل برهم زدن نظم قانونی اساسی در تهران بوده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه افزود: آمریکا و اسرائیل در خاورمیانه بی‌پروا عمل می‌کنند و هنجارهای بین‌المللی را به شدت نقض کرده و منطقه را به سمت هرج‌ومرج می‌کشانند.

ماریا زاخارووا گفت: جامعه بین‌المللی باید ارزیابی عینی و به همان اندازه مهم، ارزیابی بدون مماشات از این موضوع ارائه دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه افزود: مسکو از اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر قصدشان برای ادامه اقدامات نظامی علیه ایران تا زمانی که منافع خاص واشنگتن تأمین شود، نگران است.

زاخارووا خاطرنشان کرد: ما می‌بینیم که دولت قانونی ایران اوضاع این کشور را تحت کنترل دارد و از هرج‌ومرج، خلا قدرت و بحران انسانی جلوگیری می‌کند. با این حال کارزار نظامی که علیه ایران به راه افتاده پیامدهای بدی برای جمعیت غیرنظامی، زیرساخت‌های غیرنظامی و اقتصاد منطقه‌ای و جهانی به همراه دارد.

انتهای پیام
captcha