کد خبر: 4338966
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰

مراسم احیای شب‌های قدر به‌صورت گسترده در فارس برگزار می‌شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس از برنامه‌ریزی برای برگزاری گسترده مراسم احیای شب‌های قدر در این استان خبر داد و گفت: این مراسم‌‌ مذهبی با شور هرچه تمام‌تر برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارسحجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به در پیش‌ رو بودن شب‌های قدر بندگی گفت: برای برگزاری مراسم احیای شب‌های قدر ماه مبارک رمضان برنامه‌ریزی‌های مختلفی انجام شده است.

وی افزود: طبق هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده است، این مراسم معنوی با شور هرچه ‌تمام‌تر و با حضور گسترده امت حزب‌الله و متدین استان فارس برگزار خواهد شد.

ملک‌مکان بیان کرد: بنا شده است که در شب‌های قدر مانند شب‌های گذشته طی ایام جنگ تحمیلی، هیئت‌های مذهبی و عموم مردم از ساعت 20 تا 23 در خیابان‌ها مشغول به فعالیت و سوگواری باشند و در کاروان‌های خودرویی و تجمعات مردمی حضور حداکثری داشته باشند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس ادامه داد: مراسم احیای شب‌های قدر بندگی در ماه مبارک رمضان از ساعت 23 در مساجد و بقاع متبرکه و اماکن مذهبی در سطح استان فارس آغاز خواهد شد.

وی در پایان ضمن قدردانی از هوشیاری مردم متدین و انقلابی فارس، از آنان خواست تا مانند شب‌های گذشته حضور پرشوری در تجمعات مردمی که برای حفظ کشورمان و مقابله با تجاوزات جنایتکاران آمریکایی ـ صهیونی و حمایت از نیروهای مسلح برگزار می‌شود، داشته باشند.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha