کد خبر: 4340231
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷

شهرک‌نشینان صهیونیستی یک مسجد در جنوب نابلس را آتش زدند

شهرک.نشینان صهیونیستی صبح امروز یک مسجد در شهرک مادما در جنوب نابلس را آتش زدند.

به گزارش ایکنا به نقل از معا، شهرک‌نشینان صهیونیستی صبح پنج‌شنبه، مسجد «محمد فیاض» در شهرک مادما در جنوب نابلس را آتش زدند و شعارهای نژادپرستانه‌ای را بر روی دیوارهای آن نوشتند.

منابع محلی تأکید کردند که ساکنان توانستند آتش را قبل از سرایت به کل مسجد خاموش و خسارت را به ورودی آن محدود کنند.

وزارت اوقاف قدس نسبت به افزایش سیستماتیک تلاش‌ها برای آتش زدن مساجد در کرانه باختری در ماه رمضان جاری هشدار داد.

این وزارتخانه به آتش زدن عمدی مسجد در شهرک مادما و نقاشی‌های نژادپرستانه بر روی دیوارهای آن به عنوان اقدامی برای هتک حرمت اماکن مقدس اسلامی در ماه مبارک رمضان اشاره کرد.

وزارت اوقاف قدس در بیانیه خود اعلام کرد که این تلاش‌های مکرر و فزاینده برای آتش زدن مساجد بخشی از یک طرح سیستماتیک توسط شهرک‌نشینان برای تصرف زمین‌های فلسطینی با تضعیف امنیت و تاب‌آوری شهروندان فلسطینی در کرانه باختری است. بستن مسجدالاقصی به روی نمازگزاران و کسانی که در ماه رمضان اعتکاف می‌کنند، گواه دیگری بر این طرح است.

اوقاف از مردم فلسطین به خاطر محافظت از روستاها، مساجد، شهرها و مناطق خود با وجود وحشیگری و حملات این افراط‌گرایان، تقدیر کرد

انتهای پیام
captcha