کد خبر: 4340472
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد:

انقلاب اسلامی پرقدرت‌تر به مسیر خود ادامه می‌دهد

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسن مدرسی با اشاره به تعیین رهبر سوم انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی با انتخاب رهبری مقتدر، پرقدرت‌تر از همیشه به مسیر خود ادامه خواهد داد.

انقلاب اسلامی پرقدرت‌تر به مسیر خود ادامه می‌دهدبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسن مدرسی، امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد، 22 اسفندماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به اهمیت تقوا گفت: نصرت الهی نیاز به صبر و تقوا دارد و در قرآن کریم نیز آمده است که خداوند متعال یاری خود را به افراد صبور و با تقوا می‌رساند.

امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد با اشاره به مقاومت پرشکوه ملت ایران در نبرد دوم سال جاری تصریح کرد: این تقابل حق و باطل در طول تاریخ نیز وجود داشت و از انقلاب ۱۳۵۷ که دست آمریکا از منابع ایران کوتاه شد، این دشمنی شدیدتر شد.

وی افزود: در حماسه طوفان‌الاقصی هیمنه دشمن شکسته شد و این یک واقعیت است که بازوی دشمن توسط جبهه مقاومت قطع شد؛ و از دلایل عیان شدن این جنگ نیز می‌توان به انتشار اسناد مرتبط با جنایات انجام شده در جزیره اپستین و باج‌گیری‌های سیاسی در مقیاس بین‌المللی بوده که باعث شده ترامپ برای حفظ آبروی نداشته‌ی خود و انحراف افکار عمومی باج دهد.

مدرسی با بیان اینکه ساختاری که امام خمینی(ره) و امام شهید انقلاب برای نظام جمهوری اسلامی ایران بسیار قوی است، گفت: در این ساختار قدرتمند حتی با حذف رهبری خدشه‌ای به این نظام وارد نمی‌شود و تا اینجای کار نیز کشورهای حاشیه خلیج فارس توجه شدند که امنیت منطقه یکپارچه است و اگر علیه امنیت ایران اقدامی شود، امنیت سایر کشورها نیز تضمین شده نیست.

وی ادامه داد: مطلوب جمهوری اسلامی ایران در این جنگ در ابتدا از بین بردن تمامی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه و در وهله دوم از بین بردن اسراییل عنود است.

امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت روز قدس تصریح کرد: رهبر کبیر انقلاب و امام شهید انقلاب هر دو بر مسئله فلسطین بسیار تاکید داشتند و این پیروزی وعده راستینی است که دشمنان از آن غافل هستند.

وی با اشاره به تعیین رهبر سوم انقلاب اسلامی بیان کرد: انتخاب رهبر در شرایطی که نیاز به رهبر و قائد وجود داشت و شرایط سخت جنگی توسط خبرگان رهبری به درستی انجام شد و در نگاه کلان انقلاب اسلامی نه تنها ضربه نخورد، بلکه با انتخاب رهبری مقتدر انقلاب اسلامی پرقدرت‌تر از همیشه به مسیر خود ادامه خواهد داد.

مدرسی ادامه داد: در اولین پیام رهبر انقلاب اسلامی بر عطوفت و همدردی با مردم، نقش و اهمیت مردم در پیشبرد اهداف انقلاب، مطالبه از مسئولان و صلابت در مقابله دشمنان و تدبیر میدانی نبرد تأکید شد.

امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد در پایان براهمیت جایگاه پایگاه‌های بسیج در تامین امنیت مردم و ذلت و ناتوانی دشمن در این جنگ تاکید کرد و گفت: دشمن با هدف قراردادن پایگاه‌های بسیج به خیال خود می‌تواند جنگ داخلی را با ایجاد ناامنی به وجود آورد اما غافل از اینکه با شهادت یک بسیجی در این پایگاه‌ها درخواست مردمی برای حضور در میدان ۱۰ برابر شده و دشمن این معادله را هرگز نخواهد فهمید؛ به قول شهید سلیمانی ما ملت شهادت هستیم و برای امنیت این مرز و بوم حتی در دل کویر جزیره مجنون به وجود خواهیم آورد اما گوشه‌ای از این خاک را به دشمن نخواهیم داد و محل امنی برای ناپاکان ایجاد نخواهیم کرد.

انتهای پیام
captcha