کد خبر: 4341297
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹

ورود خودرو شخصی به بهشت محمدی سنندج ممنوع شد

ورود خودرو شخصی به بهشت محمدی سنندج ممنوع شد رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج گفت: در راستای رفاه حال شهروندان ورود خودروی شخصی در پنج شنبه آخر سال به آرامستان بهشت محمدی ممنوع است.

آرامستان های بهشت محمدی سنندج

به گزارش ایکنا به نقل روابط عمومی شهرداری سنندج، کوماربابایی نژاد، رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج گفت: در آستانه فرا رسیدن عیدفطر و نوروز باستانی و با هدف رفاه حال شهروندان برنامه‌ریزی لازم برای حضور زیارت‌کنندگان اهل قبور توسط سازمان‌ آرامستان شهرداری سنندج در آرامستان بهشت محمدی انجام شده است.

وی افزود: در این راستا کارکنان سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج در پنجشنبه آخر سال در آماده‌باش کامل هستند.

رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج با تأکید براینکه در راستای ایجاد نظم و کاهش ترافیک درب‌های ورودی آرامستان بهشت محمدی از دقایق اولیه ظهر پنجشنبه آخر سال بسته می‌شود، اظهار کرد: با توجه به اینکه هیچ خودرو شخصی اجازه ورود به داخل محوطه بهشت محمدی را ندارد این سازمان تمهیدات لازم را در خصوص جابجایی شهروندان به قطعات بالاتر اتخاذ کرده است.

وی یادآور شد: در همین راستا ۲۲ دستگاه خودرو شامل ۱۵ دستگاه تاکسی و پنج دستگاه ون و ۲ دستگاه اتوبوس در روز پنج شنبه آخر سال برای حمل و نقل زیارت کنندگان اهل قبور درون محوطه آرامستان بهشت محمدی فعال است و به صورت کاملا رایگان به شهروندان خدمات ارائه می‌کنند.

بابایی‌نژاد افزود: با هدف میزبانی شایسته از زیارت‌کنندگان اهل قبور در پنج شنبه آخرسال تمامی محوطه بهشت محمدی رفت و روب و نظافت کامل شده است و کارکنان این سازمان در قطعات مختلف آماده پاسخگویی به شهروندان هستند.

وی گفت: با هدف خدمات‌رسانی و رفاه هرچه بیشتر حال شهروندان و ایجاد نظم و جلوگیری از ترافیک یگان‌های خدوم انتظامی، پلیس راهور و یگان‌های امدادی شامل اورژانس ۱۱۵ و آتش‌نشانی در این روز در نقاط مختلف مستقر خواهند بود.

انتهای پیام
captcha