
به گزارش ایکنا به نقل از راشا تودی، هزاران تن از مردم انگلیس دیروز در اعتراض به سیاستهای جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران تظاهرات کردند.
شرکتکنندگان در این تظاهرات شعارهایی در محکومیت حمله مشترک آمریکایی ـ صهیونیستی به ایران سرداده و پرچم ایران را به اهتزاز درآوردند.
آنان همچنین با اشاره به سیاستهای دوگانه جامعه جهانی در قبال فعالیتهای نظامی اتمی برخی رژیمها و سخت گیریها در خصوص برنامه صلحآمیز هستهای ایران این شعار را سر دادند که «به نفاق در سیاستهای هستهای پایان دهید.»
تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از نهم اسفند ۱۴۰۴ آغاز شد و در پی آن رهبر عظیم الشأن انقلاب حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای قدس الله نفسه الزکیة، به شهادت رسید.
جمهوری اسلامی ایران نیز در چارچوب ماده ۵۱ منشور ملل متحد و با هدف بازدارندگی، پاسخی قاطع و هدفمند علیه مواضع نظامی متجاوزان اجرا کرده و هشدار داده است که تداوم تجاوز با پاسخی شدیدتر مواجه خواهد شد.
انتهای پیام