به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، رضا آریایی، دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات لرستان امروز، چهارم فروردینماه، اظهار کرد: یک هزار و ۴۵۳ نفر داوطلب انتخابات شوراهای اسلامی شهر شده بودند که صلاحیت یک هزار و ۳۲۸ نفر تأیید و از طرف وزارت کشور به آنها اعلام شد.
وی با بیان اینکه تعداد ۱۲۵ نفر معادل ۸/۵ درصد کل داوطلبان نیز یا انصراف داده و یا تایید صلاحیت نشدهاند، افزود: تعداد تأیید صلاحیت شدگان در شهرهای خرمآباد و بروجرد به ترتیب ۳۳۵ و ۲۶۰ نفر است.
وی با بیان اینکه تعداد افراد تأیید صلاحیت شده در شهرستان کوهدشت ۱۵۵ نفر و الیگودرز نیز ۱۴۷ نفر است، ادامه داد: در شهرستانهای دورود و سلسله نیز به ترتیب ۱۲۲ و ۶۶ نفر تأیید صلاحیت شدهاند.
سخنگوی ستاد انتخابات لرستان تعداد افراد تأیید صلاحیت شده برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر در دلفان، ازنا، پلدختر و چگنی را نیز به ترتیب ۶۶، ۵۲، ۴۸ و ۴۰ نفر اعلام کرد.
آریایی افزود: در شهرستان رومشکان ۲۴ نفر و معمولان نیز ۱۳ نفر تایید صلاحیت شده اند.
همچنین، هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۱۱ اردیبهشت ماه امسال برگزار میشود.
انتهای پیام