کد خبر: 4342743
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۹

۹۰ درصد ارزیابی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده کرمانشاه انجام شده است

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه اعلام کرد: تاکنون ارزیابی خسارت بیش از ۹۰ درصد واحدهای مسکونی آسیب دیده جنگ آمریکایی صهیونیستی در استان انجام شده است.

شمس‌الله خدادادی، مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاهبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه،  شمس الله خدادادی، مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه با اشاره به جلسات مستمر و مصوبات ستاد بازسازی و اسکان آسیب‌دیدگان جنگ رمضان که به ریاست استاندار کرمانشاه برگزار شده است، گفت: تاکنون بیش از ۹۰ درصد ارزیابی‌های خسارت واحدهای مسکونی آسیب دیده جنگ آمریکایی صهیونیستی در استان انجام شده است.

وی افزود: همچنین ۱۰۰ درصد هزینه اجاره‌بهای این واحدها که تخریب و یا امکان سکونت در آنها نیست به مالکان آنها در سطح استان کرمانشاه پرداخت شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه همچنین از تعمیر ۸۰ درصد واحدهای آسیب دیده جزئی استان مانند تعویض شیشه‌های شکسته منازل با مشارکت و همراهی خوب مردم کرمانشاه خبر داد.

خدادادی با بیان اینکه در سطح همه شهرستان‌های استان ستادهای بازرسی و ارزیابی تشکیل شده است، توضیح داد: در کمترین زمان ممکن کارشناسان این ستادها به بررسی و ارزیابی و ثبت دقیق اطلاعات و آمار خسارت‌ها از حمله وحشیانه آمریکایی صهیونیستی می‌پردازند و در این خصوص بنیاد مسکن کرمانشاه یک الگوی موفق کشوری معرفی شده است.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha