کد خبر: 4342872
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۹

شهادت ۳۴ بروجردی در جنگ رمضان

فرماندار بروجرد از شهادت ۳۴ بروجردی از ابتدای جنگ رمضان تاکنون خبر داد.

شهادت ۳۴ بروجردیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری بروجرد، قدرت‌الله ولدی، فرماندار بروجرد امروز، ششم فروردین‌ماه در دیدار با عباس گودرزی،  نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: جنگ رمضان با توان دفاعی و نظامی نیرو‌های مسلح کشورمان و حمایت و پشتیبانی میدانی مردم در خیابان‌ها، نشان‌دهنده همبستگی ملی همه مردم در میدان و نبرد است.

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های مردمی در پشتیبانی از نیرو‌های مسلح کشورمان، گفت: نیرو‌های مسلح با درایت رهبر شهید ایران و رهبری هوشمندانه آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای و حمایت‌های مردمی، در طول جنگ رمضان و به‌خصوص شب‌های اخیر ضربات سهمگینی بر اقتدار پوشالی آمریکا و اسرائیل وارد کرده‌اند.

فرماندار بروجرد، این جنگ را، جنگ حق و باطل دانست و ادامه داد: با عنایت ویژه بقیه الله (عج) و تلاش‌های نیروی مسلح کشورمان، پیروزی نهایی نصیب جبهه ایران اسلامی و جبهه مقاومت در منطقه خواهد شد.

ولدی با تأکید بر تأمین مایحتاج ضروری مردم در سطح شهرستان، گفت: با مدیریت و برنامه‌ریزی انجام شده، هیچ مشکلی در تأمین مایحتاج روزانه مردم اعم از مرغ و گوشت و سوخت و نان و. وجود ندارد. 

وی اضافه کرد: گروه‌های بازرسی به‌صورت روزانه از سطح فروشگاه‌ها و اصناف و بازار، بازدید کرده و مشکلات و نواقص احتمالی را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری می‌کنند.

فرماندار بروجرد در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴ شهید بروجردی جنگ رمضان تاکنون، افزود: مردم بروجرد در همه عرصه‌ها پای‌کار نظام و انقلاب بوده و هستند و تشییع باشکوه این شهدا، و راهپیمایی شبانه مردم و حضور در خیابان‌های این شهر، نشان از انقلابی و جهادی بودن مردم بروجرد است.

انتهای پیام
captcha