کد خبر: 4342974
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۳

روند افزایشی عملیات‌های حزب‌الله علیه صهیونیست‌ها

حزب‌الله لبنان در گزارشی تفصیلی از سلسله عملیات‌های خود در نبرد «العصف المأکول»، از انجام ۹۶ عملیات علیه اهداف مختلف دشمن صهیونیستی خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از العهد، مقاومت اسلامی لبنان از بامداد پنجشنبه تا بامداد امروز جمعه(7 فروردین) ۹۶ عملیات علیه نظامیان، تجهیزات، زیرساخت‌های نظامی، شهرک‌های صهیونیست‌نشین، تجهیزات جاسوسی، ساختمان وزارت جنگ و دیگر اهداف در سرزمین‌های اشغالی فلسطین و خاک لبنان و درگیری رو در رو با نظامیان صهیونیست انجام داد.

از این تعداد عملیات، ۴۸ عملیات در داخل خاک لبنان و ۴۸ عملیات در سرزمین‌های اشغالی فلسطین انجام شد و بیشترین عمق عملیاتی آن ۱۲۰ کیلومتر با حمله به ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی موسوم به «کریاه» به ثبت رسید.

در این عملیات ۱۰ پایگاه نظامی، ۲۸ شهرک صهیونیست نشین، دو پادگان نظامی، ۹ پایگاه و مقر مرزی جدید التأسیس هدف قرار گرفت و یک مورد مقابله با هواگردها و ۴۸ مورد مقابله با پیشروی نظامیان دشمن انجام گرفت.

در عملیات‌های حزب‌الله بیش از ۱۰۱ مورد از انواع سلاح‌ها و تجهیزات شامل موشک، خمپاره، راکت، پهپاد، توپخانه، موشک‌های هدایت شونده، پدافندهوایی و پهپاد انتحاری به کار گرفته شد.

خسارت‌های دشمن صهیونیستی در این سلسله عملیات شامل انهدام و آسیب به ۲۹ دستگاه تانک، یک دستگاه بلدوزر نظامی، دو قبضه توپ، ۱۰ مورد انواع استحکامات و سنگرها بود.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین از نخستین ساعات بامداد امروز جمعه تاکنون ۱۰ عملیات جدید علیه اهداف دشمن صهیونیستی انجام داده است.

انتهای پیام
captcha