کد خبر: 4343109
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۴
حجت‌الاسلام عالی بیان کرد

اقتدار نظامی و حضور مردم؛ سدی در برابر اهداف آمریکا

مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه ایالات متحده آمریکا در دستیابی به اهداف خود علیه جمهوری اسلامی ایران ناکام مانده است، حضور مردم در صحنه‌های ایستادگی را یکی از مهمترین عوامل این ضعف آمریکا و اقتدار ایران برشمرد.

حجت الاسلام عالی مدرس حوزه و دانشگاه

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری گرمسار، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی، مدرس حوزه علمیه شب گذشته، هفتم فروردین‌ماه در جمع مردم انقلابی گرمسار با بیان اینکه ایالات متحده آمریکا در دستیابی به اهداف خود علیه جمهوری اسلامی ایران ناکام مانده است، حضور مردم در صحنه‌های ایستادگی را یکی از مهمترین عوامل این ضعف آمریکا و اقتدار ایران برشمرد.

وی دومین عامل اقتدار ایران را نیروهای مسلح دانست و افزود: ما در موقعیتی تاریخی قرار داریم و امید است که برگ زرینی از تاریخ برای ملت ایران گشوده شود.

این مدرس حوزه علمیه با تأکید بر اینکه دست آمریکا در مواجهه با ایران خالی مانده  بیان کرد: یکی از اهداف اصلی آمریکا، فروپاشی نظام اسلامی ایران بود که در این امر موفق نشد. همچنین تلاش آمریکا برای تخریب زیرساخت‌ها و غارت منابع ایران نیز به ثمر ننشسته است.

حجت‌الاسلام عالی با اشاره به ادعاهایی مبنی بر نابودی پایگاه‌ها و رادارهای آمریکا در منطقه، تصریح کرد: نیروهای مسلح کشورمان چشم آمریکا را در منطقه کور کرده‌اند و این کشور در هیچ کشور منطقه امنیت ندارد. 

وی ادامه داد: پدافند گسترده آمریکا و سوخت‌رسان‌های این کشور نیز هدف قرار گرفته‌اند و نیروهای مسلح ایران آمادگی لازم برای پاسخگویی به هرگونه اقدام نظامی احتمالی آمریکا را دارند.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم نظری
captcha