کد خبر: 4343677
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۳

ثبت اولین وقف سال ۱۴۰۵ در مریوان با نیت کمک به ایتام و مساجد

ثبت اولین وقف سال ۱۴۰۵ در مریوان با نیت کمک به ایتام و مساجد مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان گفت: در نخستین روزهای بهار ۱۴۰۵ اولین وقف سال در شهرستان مریوان ثبت شد.

محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: بانوان آهو و جمیله محمدی راد در اقدامی ستودنی، یک باب مغازه تجاری واقع در پاساژ مولوی مریوان را با نیت کمک به ایتام و مساجد بدون درآمد شهر مریوان وقف کردند.

وی با اشاره به اهمیت این موقوفه در شرایط کنونی افزود: در این شرایط ویژه این اقدام نشان‌دهنده روحیه بلند و انسان‌دوستی مردم کردستان در مسیر خدمت به نیازمندان است. این وقف دائمی، مانند یک رودخانه خروشان، همواره در جهت خدمت به نیازمندان و مساجد جاری خواهد بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان بیان کرد: ثبت وقف‌هایی با نیت خیرات و مبرات تا حد زیادی می‌تواند در بسیاری از زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی گره‌گشای نیازمندان باشد.

وی به تعداد موقوفات استان کردستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در استان کردستان بیش از 2 هزار و 200 موقوفه به همت واقفان خیراندیش استان به ثبت رسیده است که امیدواریم زمینه‌ساز رفع بسیاری از مشکلات مردم شود.

انتهای پیام
captcha