کد خبر: 4344265
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۸
فراکسیون وفاداری به مقاومت:

منطقه «حائل» در لبنان گورستان صهیونیست‌ها خواهد بود

به دنبال تهدید و تحرکات رژیم صهیونیستی برای ایجاد منطقه به اصطلاح «حائل» در جنوب لبنان، فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان اعلام کرد که هر منطقه حائل اسرائیلی در جنوب، «گورستان متجاوزان» خواهد بود، همانطور که کمربند امنیتی این رژیم از سال 1985 تا زمان آزادسازی جنوب لبنان در سال 2000 بود.

حزب الله لبنانبه گزارش ایکنا به نقل از العهد، این فراکسیون در بیانیه‌ای که شب گذشته منتشر شد، تأکید کرد که لبنان در آستانه مرحله‌ای جدید از تاریخ خود قرار دارد که سرنوشت آن در این مرحله تعیین می‌شود؛ به طوری که یا کشوری با مرزهای بین‌المللی شناخته‌شده باقی می‌ماند، یا رژیم صهیونیستی به تحمیل تغییر در مرزهای آن اقدام می‌کند.

فراکسیون وفاداری به مقاومت افزود: قهرمانان ما در روستاهای مرزی و در سراسر میادین مقاومت، حماسه‌های ملی را در دفاع از خاک جنوب می‌آفرینند و بهای خون را برای دفاع از وطن خود، لبنان، در برابر خطرناک‌ترین پروژه‌ای که موجودیت آن را تهدید می‌کند، می‌پردازند؛ پروژه‌ای که هدف آن اشغال سرزمین لبنان، آواره‌کردن مردم و تغییر ویژگی‌های مرزهای آن است.

این فراکسیون به رزمندگان شجاع، به خانواده‌های شهدا و مجروحان، و به مردم آواره و صبور لبنان، بالاترین تقدیر و درود را به خاطر فداکاری‌های عظیمی که برای عزت کشور و زندگی با کرامت و آزادی انجام می‌دهند، تقدیم کرد.

فراکسیون وفاداری به مقاومت در ادامه تأکید کرد که هر منطقه حائل، هر چقدر هم که وسعت داشته باشد، گورستان متجاوزان خواهد بود، همانطور که کمربند امنیتی از سال 1985 تا زمان آزادسازی جنوب لبنان در سال 2000 بود.

این فراکسیون تأکید کرد که خطرات پیرامون لبنان، بالاترین درجه مسئولیت ملی را هم از سوی دولت و هم از سوی نیروهایی که به بقای لبنان اهمیت می‌دهند، می‌طلبد.

فراکسیون مذکور از همه خواست تا در ماهیت این خطرات که دیگر یک منطقه یا یک فرقه را تهدید نمی‌کند، بلکه تهدیدی برای موجودیت لبنان است، تأمل کنند و تاکید کرد که همبستگی، همکاری، هم‌افزایی تلاش‌ها و بهره‌گیری از تمام عناصر قدرت سیاسی، نظامی و مردمی به کشور ما در مقابله با این خطر وجودی کمک می‌کند.

انتهای پیام
captcha