شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی نسبت به برنامه رژیم صهیونسیتی برای ایفای نقش در مدیریت این مسجد هشدار داد. 
به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، شیخ عکرمه صبری، خطیب مسجدالاقصی و رئیس شورای عالی اسلامی در قدس، نسبت به پیامدهای ادامه بستن مسجدالاقصی توسط اشغالگران اسرائیلی و جلوگیری از برگزاری نماز جمعه در آن، پس از ممانعت از اقامه نماز صدها هزار مسلمان در ماه رمضان و عید فطر هشدار داد.
وی در مصاحبهای با الجزیره، افزود: ما از بستن مسجدالاقصی متأسف و متأثر هستیم. جلوگیری از برگزاری نماز مسلمانان با آزادی عبادت در تضاد است.
مقامات اشغالگر اسرائیلی مسجدالاقصی را به بهانه اعلام وضعیت اضطراری، همزمان با آغاز تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران در 28 فوریه بستند.
شیخ صبری در پاسخ به بهانه امنیتی برای ادامه تعطیلی مسجدالاقصی، گفت: مساجد در فلسطین به طور کلی باز هستند و بازارها نیز باز هستند، اما تعطیلی مسجدالاقصی غیر قابل توجیه است.
وی ابراز نگرانی کرد که مقامات اشغالگر مستقیماً در اداره مسجدالاقصی دخالت کنند و حاکمیت و کنترل خود را بر آن اعمال کنند.
شیخ عکرمه خاطرنشان کرد که پس از درخواستهای مکرر برای بازگشایی مسجدالاقصی و تأکیدش مبنی بر اینکه تعطیلی این مسجد از نظر مذهبی غیر مجاز است، توسط اطلاعات رژیم صهیونیستی برای بازجویی احضار شده است.
وی افزود: من قبلاً موضع خود را اعلام کردهام و بر آن پافشاری میکنم: مسجدالاقصی نباید بسته شود و باید بازگشایی شود.
شیخ صبری اظهار کرد که قدس، مانند مکه و مدینه، فقط متعلق به فلسطینیان نیست، بلکه متعلق به همه مسلمانان جهان است.
وی از ملتهای عرب و مسلمان خواست برای فشار آوردن به دولتهای خود اقدام کنند و از آن دولتها نیز خواست که برای بازگشایی مسجدالاقصی مداخله کرده و به اسرائیلیها فشار بیاورند.
انتهای پیام