
به گزارش ایکنا، جمعیت قرآنی استان تهران با صدور اطلاعیهای از حضور قاطع اعضای این جمعیت در مراسم اربعین «قائد شهید امت» خبر داد.
در این اطلاعیه از تمامی اعضای جامعه قرآنی دعوت شده است تا ضمن حضور در این آیین حماسی و قرآنی در برگزاری هرچه باشکوهتر آن مشارکت داشته باشند.
در اطلاعیه جمعیت قرآنی استان تهران آمده است: «در پی حضور جامعه قرآنی کشور در میدان حضرت ولیعصر(عج) تهران، مراسمی سهشنبه ۱۸ فروردینماه ساعت 21 برگزار خواهد شد که با هدف گرامیداشت اربعین حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای، تجدید بیعت با مقام معظم رهبری آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای (حفظهالله) فرمانده معظم کل قوا و اعلام حمایت از رزمندگان سلحشور کشور برگزار میشود.
جمعیت قرآنی استان تهران با حضوری قاطع و فعال در این مراسم شرکت خواهد کرد. همچنین از تمامی اعضای محترم نیز دعوت به عمل میآید، حضوری باشکوه در این مراسم حماسی و قرآنی داشته باشند.»
انتهای پیام