کد خبر: 4345250
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۳

برگزاری دوره آموزشی اسلامی ویژه کودکان در کوزوو

دوره آموزشی اسلام و داستان‌ها و حروف قرآنی ویژه کودکان به عنوان فعالیتی تربیتی در تعطیلات آخر هفته در شهر «دریناس» کوزوو در حال برگزاری است.

به گزارش ایکنا به نقل از مسلمون حول العالم، شهر «دریناس» در مرکز کوزوو در اقدامی آموزشی شاهد برگزاری برنامه آموزش عقاید به کودکان با عنوان «یاد می‌گیریم و بازی می‌کنیم» است که با نظارت «رمزیه زچیری» از بانوان مدرس در تعطیلات پایان هفته برگزار می‌شود و ترکیبی از آموزش دینی با فعالیت‌های نوآورانه و بازی‌های آموزشی است.

این برنامه اهمیت ویژه‌ای دارد و با ارائه آموزش اسلامی به کودکان به شیوه‌ای متناسب با دنیای آنان و مبتنی بر تحرک، بازی و تعامل اجرا می‌شود و مفاهیم معنوی را در میان آنان نهادینه خواهد کرد.

تبیین درس‌های تربیتی داستان یونس(ع) با روایت داستان یونس پیامبر(ص) و مفاهیم صبر، توبه و اعتماد به خداوند در این داستان، آموزش حروف قرآن با حرکت‌گذاری و تنوین با هدف تقویت مهارت‌های قرائت و آمادگی برای تلاوت قرآن، حفظ سوره عصر با شرح معانی و ویژگی گروه‌های چهارگانه‌ای که در این سوره پیروز و موفق توصیف شده‌اند، از بخش‌های مختلف این برنامه بوده است.

بخشی از این برنامه نیز به مرور حروف قرآنی به شیوه‌ای مبتکرانه و نوآورانه و در فضایی از تعامل و فعالیت گروهی اختصاص یافته و با این برنامه تعطیلات پایان هفته به فضایی برای آموزش و رشد کودکان تبدیل شده است.

این رویداد نقش مهمی در ایجاد روابط مثبت کودکان با آموزش دینی دارد و عشق به اسلام و دانش‌افزایی در سال‌های نخست زندگی را در میان آنان تقویت می‌کند.

انتهای پیام
captcha