کد خبر: 4345596
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۹

نخست‌وزیر مالزی: شهید خرازی دیپلماتی باوقار و کم‌نظیر بود

انور ابراهیم، نخست‌وزیر مالزی با ابراز اندوهی عمیق، شهادت کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران را تسلیت گفت و او را فردی با هوش کم‌نظیر، صمیمیتی واقعی و شخصیتی همواره متفکر و باوقار توصیف کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری رسمی مالزی، انور ابراهیم با اشاره به آشنایی خود با شهید خرازی گفت: نخستین‌بار در دوران حضور دکتر خرازی به‌عنوان نماینده ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک با او آشنا شدم و این دوستی در طول دوره مسئولیت برجسته وی به‌عنوان وزیر امور خارجه ادامه یافت.

نخست‌وزیر مالزی افزود: جهان یک دیپلمات برجسته را از دست داد و من دوستی عزیز را. صمیمانه‌ترین مراتب تسلیت خود را به خانواده ایشان و مردم ایران ابراز می‌کنم. 

انور ابراهیم که این اظهارات را در پیامی در صفحه رسمی فیسبوک خود منتشر کرد، افزود: درگذشت خرازی یادآور روشن هزینه‌های سنگین این درگیری است.

سیدکمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی و وزیر خارجه پیشین کشورمان در تاریخ ۱۲ فروردین ماه در پی حمله وحشیانه دشمن آمریکایی - صهیونیستی که به منزل او انجام شد مجروح و در پی جراحات وارده، به شهادت رسید. در این حمله مذبوحانه همسر خرازی نیز به شهادت رسید.

او در سال‌های اخیر در پرونده‌ها و موضوعات مهم سیاست خارجی کشور به ویژه در موضوع هسته‌ای و مسائل منطقه‌ای نقش مشورتی و تصمیم‌سازی قابل توجهی ایفا کرد.

انتهای پیام
captcha