کد خبر: 4345643
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۵
حجت‌الاسلام حسین علیی:

مذاکرات در سایه تدابیر رهبری انجام می‌شود

مذاکرات در سایه تدابیر رهبری انجام می‌شود نماینده ولی ‌فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) اردبیل گفت: رهبر معظم انقلاب سرشار از حکمت، عزت و اقتدار هستند و تا زمانی که ۱۰ بند اعلامی ایران توسط دشمن عملی نشود، مقام معظم رهبری اجازه مذاکرات را نخواهند داد.

بدون پذیرش ۱۰ شرط ایران، مذاکره‌ای در کار نخواهد بودبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام حسین علیی، نماینده ولی‌ فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) اردبیل، ۲۱ فروردین‌ماه در آیین بعثت خون که به مناسبت اربعین رهبر شهید پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلی اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: اندیشکده‌ها می‌گویند بعد از جنگ رمضان ایران تبدیل به قدرت چهارم جهان خواهد شد، اما باید گفت در حال حاضر نیز ایران، قدرت اول جهان است.

وی افزود: امام شهید ما در آخرین فرمایشات راهبردی خود فرموده بودند آمریکا می‌خواهد ما را ببلعد و این پیش‌بینی حکیمانه در اهداف دشمن طی جنگ رمضان مشهود بود؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تحقق هدف شوم خود، می‌خواستند ایران را به پنج قسمت تجزیه کنند.

مذاکرات قسمتی از جنگ بوده و جدا از آن نیست 

علیی بیان کرد: با این‌ وجود شکست پشت شکست برای آن‌ها رخ داد و افکار عمومی جهان بر علیه آن‌ها شد؛ شکست در شورای امنیت و شکست در عملیات دلتافورس برای آن‌ها تحقق یافت و حتی سناتور‌های آمریکایی نیز بر علیه آن‌ها شدند.
 
نماینده ولی ‌فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) اردبیل با اشاره به اتفاقات جنگ رمضان و مذاکره بیان کرد: برخی افراد با نگاه افراطی خود گفتند صلاح را می‌خواهند بر امام ما تحمیل کنند، اما هیچ‌گاه این‌گونه نیست؛ مذاکرات قسمتی از جنگ بوده و جدا از آن نخواهد بود. پس از ۴۷ سال، دیگر عبور رایگان از تنگه هرمز صورت نخواهد یافت.
 
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: پیام دیروز مقام معظم رهبری سرشار از اقتدار بود و فرمودند نظام حاکم بر تنگه هرمز کاملاً جدید خواهد بود.
 
علیی تشریح کرد: قوانین مجلس در این ‌خصوص انجام‌ شده و هماهنگی‌هایی با ستاد کل نیرو‌های مسلح صورت‌ گرفته و از این ‌پس، عبور رایگان از تنگه هرمز پس از ۴۷ سال، دیگر صورت نخواهد گرفت.
 
نماینده ولی ‌فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) اردبیل اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب سرشار از حکمت، عزت و اقتدار هستند و تا زمانی که ۱۰ بند اعلامی ایران توسط دشمن عملی نشود، مقام معظم رهبری اجازه مذاکرات را نخواهند داد.

حضور در خیابان‌ها با بصیرت مضاعف ادامه یابد

وی تصریح کرد: وظیفه امروز آحاد مردم سنگین‌تر از قبل به نظر می‌رسد و شروع مجددی بر حضور مردم در خیابان‌ها پس از ۴۰ روز، آغاز شده است؛ بنابراین حضور ما باید مضاعف شده و با بصیرت بیشتر انجام یابد.
 
علیی ضمن قدردانی از حضور مردم اردبیل در خیابان‌ها گفت: مردم اردبیل در ۴۰ شب گذشته با بصیرت بی‌نظیر در صحنه حاضر بودند و عرق به ولایت خود را نشان دادند.
 
نماینده ولی‌ فقیه در سپاه حضرت عباس‌(ع) اردبیل با اشاره به جنایت اسرائیل در لبنان افزود: پس از سکوت نظامی ایران، اسرائیل به‌شدت جنوب لبنان را مورد حمله قرار داده است؛ باید گفت ما هیچ‌گاه حزب‌الله را تنها نگذاشته‌ایم و تمام دستگاه‌های کشور بیانیه می‌دهند که حزب‌الله جدا از ما نیست. 
 
وی افزود: در مقطع فعلی، حمایت دیپلماتیک و حمایت‌های مردمی وجود دارد و حتی حزب‌الله نیز بر این رویکرد اصرار دارد؛ با این‌ وجود اگر مذاکره مسجل نشود، اقتدار نظامی مجدداً آغاز خواهد شد.
 
علیی بیان کرد: مطالبه مردم این است که تمام ۱۰ بند که شرط مقام معظم رهبری است باید محقق شود و ما این را از تیم مذاکره خواستاریم؛ از این‌رو باید تمام چارچوب و ابعادی که مقام معظم رهبری فرمودند، در مذاکره لحاظ شده و عملی شود.
انتهای پیام
captcha