کد خبر: 4346167
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۳

تبدیل مساجد به کانون فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در جنگ رمضان

تبدیل مساجد به کانون فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در جنگ رمضان مسئول مساجد و مدارس ستاد شهید آرمان از تبیدل شدن مساجد به کانون فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در طول جنگ رمضان خبر داد.

حجت‌الاسلام کشوری نژادبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین علی کشوری‌نژاد، مسئول مساجد و مدارس ستاد شهید آرمان با اشاره به اقدامات انجام شده توسط ستاد شهید آرمان در جریان رویداد‌های مرتبط با جنگ رمضان از رویکرد سازمان‌یافته و مسجد‌محور این ستاد تمجید کرد.

وی اظهار کرد: این ستاد با اتکا به ظرفیت مساجد، شبکه‌ای گسترده از فعالیت‌های میدانی، فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای را برای پشتیبانی اجتماعی و تقویت ارتباط مردمی با مساجد ساماندهی کرده است.

کشوری نژاد افزود: ستاد شهید آرمان با میدان‌داری در تجمعات و توانمندسازی مساجد در حوزه‌های حیاتی مانند امداد و نجات، آموزش‌های رسانه‌ای و مدیریت برنامه‌ها، نقش بسزایی در ارتقای آمادگی جامعه محلی ایفا نمود. همچنین، تولید و توزیع اقلام تبلیغاتی، ایجاد ایستگاه‌های صلواتی و فرهنگی، و پوشش رسانه‌ای مراسم، به انسجام فعالیت‌های مردمی یاری رساند.

وی در ادامه به اقدامات اجتماعی و آیینی این ستاد اشاره کرد و گفت: برگزاری یادبود‌ها برای شهدا، راه‌اندازی کاروان‌های موتوری و خودرویی با محوریت مساجد، و تلاش برای دیدار با خانواده شهدا، بخشی از این اقدامات بوده است. همچنین، برگزاری جلسات ستادی منظم با رابطین مناطق ۲۲ گانه و توسعه پویش‌های رسانه‌ای ویژه نوجوانان مساجد، نشان از برنامه‌ریزی راهبردی این مجموعه دارد.

مسئول ستاد شهید آرمان همچنین بر جنبه آموزشی و آمادگی‌بخش فعالیت‌ها تأکید کرد: اجرای دوره‌های طب رزم و آموزش کمک‌های اولیه در مساجد تهران، گامی مهم در جهت افزایش توانمندی‌های شهروندان بوده است.

حجت‌الاسلام کشوری‌نژاد در پایان بیان کرد: برگزاری ویژه‌برنامه‌های تحویل سال با محوریت مساجد، برپایی نماز جماعت در میادین و بوستان‌ها به مناسبت روز طبیعت و استمرار فعالیت‌های فرهنگی و مردمی، بیانگر تلاش ستاد شهید آرمان برای گسترش ظرفیت مسجد به عنوان کانون مشارکت اجتماعی و تعمیق پیوند جامعه با فعالیت‌های فرهنگی و امدادی است.

انتهای پیام
خبرنگار:
مجتبی افشار
captcha