کد خبر: 4346357
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۵

تأمین زمین ساخت ۱۵۰۰ واحد برای اقشار کم‌درآمد کرمانشاه

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه از تأمین زمین ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه اقشار کم‌درآمد در استان کرمانشاه خبر داد.

نشست بنیاد مسکن با خیرینبه گزارش ایکنا از کرمانشاه به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه، شمس‌الله خدادادی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه در نشست با جمعی از خیرین مسکن‌ساز با اشاره به نقش مهم مسکن در تأمین سلامت جسم و روان و نیز تحکیم بنیان خانواده، گفت: در استان کرمانشاه، تأمین بخشی از مسکن اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر با همکاری بنیاد مسکن و نهادهای حمایتی در حال انجام است.

وی با تقدیر از همراهی همیشگی خیرین در این زمینه، اظهار کرد: کمک‌های خیرین مسکن‌ساز می‌تواند در تسریع روند ساخت‌‌سازها بسیار اثرگذار باشد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه از تأمین زمین ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم‌درآمد در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: بنیاد مسکن برنامه ویژه‌ای برای خانواده‌های دارای دو معلول و یا بیشتر دارد.

وی افزود: در سفر اخیر نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم مراسم کلنگ‌زنی ۱۲۰ واحد دیگر برای اقشار کم‌درآمد با همکاری اداره‌کل راه و شهرسازی استان و کمک‌های خیرین و حساب ۱۰۰ امام(ره) برگزار شد.

این مسئول به نقش مهم و تأثیرگذار خیرین مسکن‌ساز در تامین مسکن اقشار کم‌درآمد در استان اشاره و بیان کرد: از خیرین درخواست داریم با کمک‌های نقدی و تأمین مصالح به کمک بنیاد بیایند و امیدواریم با این نیت‌های خیرخواهانه خیرین، در فرصت مناسب این پروژه‌ها را به اتمام رسانده و تحویل جامعه هدف شوند.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha