چهل و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با محوریت رزمایش اقتدار بانوان گردان کوثر شهرستان بابلسر در سنگر دفاع از وطن چهارشنبه ۲۶ فروردین ساعت ۲۱:۳۰ میدان شهدای بیت المقدس این شهرستان برگزار شد.
به گزارش ایکنا از مازندران، چهل و ششمین اجتماع مردمی، بابلسر با محوریت رزمایش اقتدار بانوان گردان کوثر شهرستان بابلسر، در سنگر دفاع از وطن چهارشنبه ۲۶ فروردین ساعت ۲۱:۳۰ میدان شهدا میدان شهدای بیت المقدس با حضور خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مردم همیشه در صحنه و ولایت مدار بابلسر و مسئولان شهری بابلسر برگزار شد.
پس از تلاوت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، این اجتماع با فریاد های الله اکبر، خامنه ای رهبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و... کار خود را آغاز کرد.
رجزخوانی یکی از بانوان بسیجی، همخوانی بانوان بسیجی گردان کوثر شهرستان بابلسر، اجرای گروه سرود دختران نسل ظهور مسجد امام حسین (ع) شهرک قائم (عج) به مربیگری خانم صادقی، مداحی مداحان اهل بیت(ع) و سخنرانی مصطفی بازوند، فرمانده سپاه ناحیه بابلسر از جمله برنامه های متنوع فرهنگی و هنری این شب بود.
مصطفی بازوند، فرمانده سپاه ناحیه بابلسر در این آیین گفت: منطق قرآنی ما این است، که اگر هر ملتی به سنت الهی عمل کرد، خداوند متعال او را یاری خواهد کرد.
وی افزود: یکی از سنت های خدا در آیه 25 سوره حدید است، این آیه فلسفه ارسال رسل و نزول کتابهای اسمانی را یک چیز می داند و آن قیام مردم به قسط و بعثت مردم هست، مبعثوث شدن مردم که بتوانند قسط را که مفهوم حاکمت اسلام هست ایجاد کند.
بازوند بیان کرد: در انتهای این آیه آمده است که اگر شرط قیام و بعثت مردم مثل حضور شما در این میادین و خیابانها باشد، نصرت الهی و دستهای غیب الهی به یاری مردم خواهد آمد.
فرمانده سپاه ناحیه بابلسر با اشاره به مقایسه نظامی ایران بارژیم آمریکای و صهیونیستی خاطرنشان کرد: سرجمع بودجه نظامی آمریکاییها و اسرائیلیها 940 ملیارد دلار در سال است و جمع کل بودجه نظامی ایران حدود 9 ملیارد دلار است، که در سال کمتر از 5 ملیارد دلارش محقق می شود.
وی اظهار کرد: یعنی اینکه ما مقابل ارتشهایی ایستاده ایم که 190 برابر بودجه نظامی ایران بودجه دارند که قابل مقایسه با بودجه نظامی ما نیست.
بازوند اذعان کرد: چگونه است که با این بودجه نظامی ایران که به لحاظ محاسبات عددی یک صد و هشتادم بودجه نظامی آمریکایی و صهیونیستها است، توانستهایم آنها را به زانو در آوریم.
فرمانده ناحیه بسیج بابلسر ادامه داد: خدای ما همان خدای دهه شصت و هشت سال دفاع مقدس است، این را می توان نصرت الهی بیان کرد، خدا زنده است، اگر با محاسبات دقیق نظامی بخواهیم حساب کنیم، در این جنگ به لحاظ محاسبات عددی وجود ندارد.
وی با اشاره به تجاوز دشمن آمریکایی صهیونیستی به ایران اسلامی و ادعای برتری تسلیحاتی دشمن صهیونیستی در برابر ایران گفت: آمریکاییها در جنگ رمضان، این تجاوز ناجوانمردانه به جمهوری اسلامی ایران آلبومی از تجهیزات جنگی پیشرفته و بهترین جنگدههایشان را ازدست دادهاند.
بازوند افزود: ایران توانسته است جنگنده آمریکایی اف 35 را ساقط کنند، به اف 35 شبه میگفتند و ترامپ ملعون هم مدعی بود که حتی خدا هم اف 35 را نمیبیند.
فرمانده سپاه ناحیه بابلسر بیان کرد: چطور شد که رزمندگان ایرانی توانستند دوجنگده اف 35 را که بهترین فنآوری رادار گریزی را دارا بود و در مرتفع ترین منطقه در 6 هزار پایی از زمین، یعنی بیش از 18 کیلومتر فاصله از زمین پرواز می کردند، ما توانستیم با فن آوری جدید خود دو جنگنده اف 35 را ساقط کنیم.
انتهای پیام