کد خبر: 4346918
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۸
امام جمعه کرمانشاه:

دشمن جنگ شناختی برای جبران شکستش به راه انداخته است

حجت‌الاسلام‌ حبیب‌الله غفوری با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری درباره جنگ شناختی دشمن گفت: امروز میدان اصلی فعالیت دشمن عرصه رسانه‌ای است و دشمن در پی ناامید کردن مردم برای جبران شکست خود در میدان است و همه باید مراقب باشند در زمین دشمن بازی نکنند‌.

حبیب‌الله غفوری امام جمعه کرمانشاهبه گزارش خبرنگار ایکنا از کرمانشاه حجت‌الاسلام‌ حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه امروز ۲۸ فروردین در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به استمرار تجمعات مردمی گفت: این تجمعات، رستاخیز مردمی است که در ولایت‌مداری غوغا به پا کرده‌اند و با این حرکت به الگویی برای جهانیان تبدیل شدند.

وی با اشاره به تقویت وحدت و انسجام اجتماعی در جامعه گفت: دشمن امروز وحدت ما را نشانه رفته و در همین راستا جنگ رسانه‌ای و شناختی به راه انداخته و نیاز است که هم مردم و هم مسئولان بسیار هوشیار باشند.

غفوری با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری درباره جنگ شناختی دشمن گفت: امروز میدان اصلی فعالیت دشمن عرصه رسانه‌ای است و دشمن در پی ناامید کردن مردم است و همه باید مراقب باشند در زمین دشمن بازی نکنند‌.

وی با اشاره به فرارسیدن روز ارتش گفت: ارتش در جنگ رمضان در کنار دیگر نیروهای مسلح دماغ دشمن را به خاک مالید و شکستی بر او تحمیل کرد که تا همیشه جاودانه خواهد ماند.

امام‌جمعه کرمانشاه تاکید کرد: نیروهای مسلح کشور دست به ماشه هستند و اگر دشمن بار دیگر خطایی مرتکب شود، درسی تاریخی به او خواهند داد.

وی از ایران به عنوان ابرقدرت جدید در جهان یاد کرد و افزود: امروز ایران اسلامی به یاری خداوند اراده کرده حق خود را از مزدوران بگیرد و این حق را یا از طریق مذاکره می‌گیریم یا مقابله نظامی با دشمن و هرگز از حق خود کوتاه نخواهیم آمد و تا انتقام امام شهید و دیگر شهدا را نگیریم از پا نمی‌نشینیم.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha