کد خبر: 4346978
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۷
زارع ولی‌محمدی بیان کرد

ارتش؛ پاسدار عزت و استقلال ایران اسلامی

ارتش؛ پاسدار عزت و استقلال ایران اسلامی فرمانده دوران دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اقتدار و صلابت کنونی نیروهای مسلح گفت: ارتش امروز همچون پاسداری سترگ، حافظ عزت و استقلال ایران اسلامی است و در بزنگاه‌های حساس تاریخی، نقشی کلیدی در حفظ تمامیت ارضی و امنیت کشور ایفا کرده است.

روز ارتش

سرهنگ زارع ولی‌محمدی، فرمانده دوران دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران، ضمن گرامیداشت یاد و نام امام راحل، شهیدان والامقام انقلاب اسلامی، رهبر شهید و ۲۹ فروردین‌ماه به‌عنوان روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حوادث دو جنگ تحمیلی اخیر منطقه، از رشادت‌های نیروهای رزمنده یاد کرد و گفت: ابعاد این حماسه‌ها به‌قدری گسترده است که به‌سختی می‌توان گوشه‌ای از آن را در قالب روایت بیان کرد.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل ارتش جمهوری اسلامی ایران در حفظ تمامیت ارضی کشور بیان کرد: ارتش در مقاطع حساس پس از پیروزی انقلاب، از عبور کشور از بحران‌های امنیتی تا ایستادگی در دوران دفاع مقدس، مسئولیت‌های سنگینی را بر عهده داشت و توانست در اجرای مأموریت‌های محوله عملکرد مؤثری ارائه دهد.

ولی‌محمدی افزود: این نیرو در سال‌های پس از جنگ نیز با تداوم فعالیت‌های آموزشی، عملیاتی و پشتیبانی، مسیر نوسازی و ارتقای توان دفاعی خود را دنبال کرده و امروز نیز براساس مأموریت‌های قانونی در کنار سایر بخش‌های نیروهای مسلح به ایفای نقش می‌پردازد.

فرمانده دوران دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به فضای سیاسی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در فروردین سال ۱۳۵۸ اظهار کرد: در آن دوران، گروه‌ها و احزاب متعدد با گرایش‌های مختلف از جمله چپ، راست، رادیکال و... شکل گرفتند و هر یک از طریق نشریات و پوسترهای تبلیغاتی و شب‌نامه‌هایی از جمله مجاهدین خلق (منافقین)، فدایی خلق اکثریت و اقلیت، حزب توده، دموکرات، جبهه ملی، نهضت آزادی، چلنگر، آهنگر، زحمتکشان و... سعی در جذب جوانان داشتند، برخی از این جریان‌ها با طرح شعارهایی از جمله انحلال ارتش، تلاش کردند تا نقش حیاتی نیروهای مسلح را زیر سؤال ببرند. 

ولی‌محمدی افزود: این گروه‌ها با دلایل غیرواقعی از جمله هزینه‌های ارتش یا ادعاهای ضدخلقی، سعی در تضعیف ستون امنیت کشور داشتند، به‌طور نمونه می‌گفتند با هزینه خرید یک فروند جنگنده یا یک دستگاه تانک می‌توان برای چند روستا مدرسه و حمام ساخت یا اینکه منافقین می‌گفتند اصولاً یک کشور انقلابی نیاز به نیروهای مسلح منظم ندارد و به عوض آن باید میلیشیا یا همان چریک نیمه‌وقت سازماندهی شود و بعضی از مسئولان نظام نوپای انقلاب اسلامی هم تحت‌تأثیر این‌گونه تبلیغات با آنان هم عقیده می‌شدند، این در حالی بود که برخی از آنان با سوءاستفاده از تردید مسئولان و فرماندهان، به پادگان‌ها حمله کرده و تجهیزات نظامی را غارت می‌کردند.  

وی تصریح کرد: درواقع امام خمینی(ره) با درایت تاریخی خود، در ۲۹ فروردین سال ۱۳۵۸ فرمان دادند تا این روز به‌عنوان روز ارتش جمهوری اسلامی ایران نامگذاری شود و بر تداوم اقتدار و وفاداری ارتش در دفاع از میهن تأکید کردند. 

این سرهنگ بازنشسته یادآور شد: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرافراز و مقتدر، با تقدیم هزاران شهید و جانباز، در کنار سایر نیروهای مسلح کشور، پاسدار عزت و استقلال ایران اسلامی است.

انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه مصطفایی
captcha