
به گزارش ایکنا به نقل از روسیا الیوم، منابع دیپلماتیک در وزارت خارجه ترکیه اعلام کردند که هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه امروز شنبه در حاشیه کنفرانس دیپلماتیک آنتالیا، میزبان نشستی وزراتی در خصوص نوار غزه خواهد بود.
در این نشست نمایندگانی از امارات، اندونزی، قطر، مصر، پاکستان، عربستان، اردن که تمامی آنها در دیدار با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در نیویورک در 23 سپتامبر حضور داشتند، مشارکت خواهند داشت.
بنا بر اعلام این منابع، انتظار میرود که فیدان در این نشست بر اهمیت حفظ مسئله فلسطین در دستورکار جامعه جهانی و ضرورت برقراری آتشبس دائمی در میدان، تضمین اداره فلسطینیها در غزه و امنیت آن در اسرع وقت و آغاز فوری تلاشها برای بازسازی غزه تأکید کند.
این منابع افزودند که فیدان ضمن تأکید بر اینکه انتقال به مرحله دوم طرح صلح در غزه میتواند به کاهش شدت تنشها در منطقه کمک کند، به تلاش اسرائیل برای کارشکنی در این روند، اشاره خواهد کرد.
این منابع گفتند که فیدان همچنین به رایزنیهای جاری پیرامون روند مذاکره میان آمریکا و ایران و تحولات اخیر در منطقه از جمله تلاشهای جاری برای پایان دادن به جنگ و اشغالگری اسرائیل در مناطقی در لبنان اشاره خواهد کرد.
انتهای پیام