کد خبر: 4347155
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۳

نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان: خواهان خروج کامل اسرائیل هستیم

نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان در سخنانی تصریح کرد آنچه ما می‌خواهیم، ​​خروج کامل رژیم صهیونیستی از سرزمینمان و توقف کامل تجاوز است.

به گزارش ایکنا، به نقل از المیادین، حسین الحاج حسن عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت: از آمریکا که با سلاح و مواضع سیاسی از اسرائیل حمایت می‌کند، تشکر نمی‌کنیم.

وی افزود: آنچه ما می‌خواهیم، خروج کامل اسرائیل از سرزمین ما و توقف کامل تجاوز است، بدون آزادی عمل دشمن تحت نظارت آمریکاست.

الحاج حسن افزود: آنچه ما می‌خواهیم، بازگشت همه مردم ما با عزت، بدون هیچ محدودیت یا شرطی، بدون منطقه حائل، بدون کمربند امنیتی و بدون هیچ گونه توافق با دشمن است.

وی گفت: چیزی که ما نمی‌خواهیم مذاکرات تحقیرآمیز با دشمن قبل و بعد از آتش‌بس موقت است که فقط به امتیازات بیشتر منجر می‌شود. سند آمریکایی به دشمن، آزادی حرکت و انتقام در لبنان می‌دهد.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha