کد خبر: 4347327
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۵

جریمه ۲۰ هزار ریالی عربستان برای ورود غیرمجاز زائران به مکه

وزارت کشور عربستان با نزدیک شدن به موسم حج، اعلام کرد: دارندگان انواع ویزاهای زیارتی که بدون مجوز رسمی وارد مکه و برخی مکان‌های مقدس شوند یا در آنجا اقامت کنند، با جریمه نقدی سنگین تا سقف ۲۰ هزار ریال مواجه خواهند شد.

به گزارش ایکنا به نقل از سی ان ان، وزارت کشور عربستان در آستانه آغاز مناسک حج سال جاری، هشدار داد: برای تمامی دارندگان ویزاهای زیارتی با هر عنوان و نوعی که تلاش کنند بدون مجوز وارد شهر مکه مکرمه و دیگر مشاعر مقدس (عرفات، منا و مشعر الحرام) شوند، جریمه مالی تا ۲۰ هزار ریال معادل تقریبی ۵۳۳۱ دلار امریکا اعمال خواهد شد.

سخنگوی این وزارتخانه با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس ضمن اشاره به این موضوع در ویدئویی اعلام کرد: اجرای مجازات‌ها علیه متخلفانی که بدون داشتن مجوز رسمی حج اقدام به حضور در این مناطق کنند و همچنین کسانی که زمینه این تخلف را تسهیل نمایند، آغاز شده است.

همزمان با این هشدارها، وزارت حج و عمره عربستان از شامگاه شنبه خبر داد، اولین گروه‌های حجاج از طریق مرزهای هوایی، زمینی و دریایی وارد این کشور شده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی عربستان، تاکنون حدود ۳۰ پرواز از کشورهای مختلف از جمله پاکستان، ترکیه، افغانستان، مالزی، هند، بنگلادش و تایلند در فرودگاه‌های عربستان به زمین نشسته‌اند.

مقامات سعودی تأکید کرده‌اند: تمامی رویه‌های ورودی به شکلی سازمان‌دهی شده در حال انجام است تا سرعت و سلامت حرکت زائران تضمین شود.

انتهای پیام
captcha