کد خبر: 4347643
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۷
در نامه‌ای به رئیس کمیته بین‌المللی المپیک و دبیرکل یونسکو انجام شد

ابراز نگرانی قهرمانان ورزشی جهان اسلام نسبت به پیامدهای انسانی تجاوز به ایران

ابراز نگرانی قهرمانان ورزشی جهان اسلام نسبت به پیامدهای انسانی تجاوز به ایران فدراسیون قهرمانان و دست‌اندکاران ورزشی جهان اسلام در نامه‌ای خطاب به رئیس کمیته‌ بین‌المللی المپیک و دبیرکل یونسکو جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در جریان تجاوز به ایران را محکوم کرده و خواستار واکنش جدی به این تجاوزگری شدند.

ابراز نگرانی قهرمانان ورزشی جهان اسلام نسبت به پیامدهای انسانی تجاوز به ایران

به گزارش ایکنا، فدراسیون قهرمانان و دست‌اندکاران ورزشی جهان اسلام با انتشار نامه‌ای خطاب به رئیس کمیته بین‌المللی المپیک و دبیرکل محترم سازمان آموزشی، علمی  و فرهنگی سازمان ملل متحد(یونسکو) جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در جریان تجاوز جنگ تحمیلی سوم را محکوم کرد.

در این نامه آمده است:

باسمه تعالی

جناب آقای توماس باخ رئیس محترم کمیته بین‌المللی المپیک(IOC )

خانم اُدره ازوله، دبیرکل محترم سازمان آموزشی، علمی  و فرهنگی سازمان ملل متحد(یونسکو)

با سلام 

خبرگزاری‌های جهان، خبر حمله و تجاوز مشترک دولت آمریکا و همتای اسرائیلیش را به یک کشور اسلامی(جمهوری اسلامی ایران)مخابره کردند. فاجعه بارتر اینکه در این تجاوز غیر انسانی و غیر قانونی به جان رهبری، از جهان اسلام سوء قصد شده که در بین  مسلمانان جهان شخصیتی اندیشمند، خدایی و انسان‌دوست و مرجع بزرگ دینی و انقلابی بوده است.

بنابر اطلاع دایره این جنایت بزرگ به بمباران منزل مسکونی غیر نظامیان و فاجعه بارتر تخریب بیش از 60 مدرسه، ورزشگاه و مراکز تعلیمی فدراسیونهای ورزشی این کشور و شهادت قریب به دویست نفر از کودکان دختر دانش‌آموز، ورزشکار و قهرمانان ورزشی که برای تعالی انسانی و اتحاد و صلح جهانی مؤثر بوده‌اند منجر شده است.

اینکه آیا جهان و اساساً سازمان‌های بین‌المللی توان آن را دارند که مانع تجاوزات و جنگ‌افروزی‌های دیکتاتور مآبانه ترامپ و نتانیاهو که رفتارشان نه تنها دمکراسی بلکه امنیت و انسانیت را با مخاطره تاریخی مواجه کرد‌اند، سؤالی است که همه مجامع و تشکل‌های مردمی جهان از سازمان ملل و سایر بخش‌های مدعی آرامش‌بخشی و دمکراتیک دارند .

عالیجنابان، این فدراسیون و اتحادیه ورزشی که در بین کشورهای اسلامی با هدف ارتباط، اتحاد و تقویت استعدادهای ورزشی در بین ورزشکاران مسلمان و کمک به صلح و آرامش و تقویت منش‌های انسانی تشکیل شده است، ضمن تأسف از این فاجعه غمبار انسانی و تسلیت به ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران برای شهادت رسیدن یکی از محبوب‌ترین چهره‌های قرن حاضر که همواره با کلام و رفتار همگان را به صلح و دوستی و پرهیز از ظلم و عدم تولید و بکارگیری سلاح‌های کشتار جمعی دعوت می‌کرد، از به‌ خون کشیده شدن کودکان ورزشکار و تخریب اماکن آموزشی و ورزشی متأثر شده، سؤال‌مان از آن مرجع جهانی این است که چه کسی باید در مقابل این جنایات غیر انسانی بایستد تا بشریت چهره صلح و آرامش را احساس کند.

همانگونه که استحضار دارید این حملات علاوه بر نقض آشکار سازوکارهای حقوق بین‌الملل حقوق بشر دوستانه و کنوانسیون‌ها و توصیه نامه‌های متعدد بین‌المللی برای حفاظت از غیرنظامیان به‌ویژه کودکان و اقشار آسیب‌پذیر نقض آشکار موازین اساسنامه فدراسیونهای ورزشی اعم از کمیته بین‌المللی  المپیک و سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد(یونسکو) نیز هست که بر هدف ترویج روحیات ورزشی و کسب علم، فرهنگ و آموزش در میان ملت‌های اسلامی توسعه محیطهای ورزشی آموزشی و همکاری‌های مفید بین‌المللی تأکید دادند.

لذا ضمن محکومیت این‌گونه رفتارهای غیرقانونی و قلدرمابانه و جنایات وحشیانه ایالات متحده آمریکا و رژیم اسرائیل در کشور اسلامی ایران، نظر به رسالت خطیر آن سازمان در مسئولیت حرفه‌ای و اخلاقی برای حفاظت از جان بی‌گناهان غیرنظامی و به‌خصوص دانش‌آموزان خردسال و ورزشکاران، توقع داریم در جهت خشکاندن این نوع رفتارهای غیرعقلانی و انسانی و مقابله با آن در اسرع وقت با صدور بیانیهای قاطع و اتخاذ تدابیر لازم در محکومیت این جنایات ضد بشری اقدام فرمایید.

خیابانی

دبیرکل فدراسیون قهرمانان و دست‌اندکاران ورزشی جهان اسلام

انتهای پیام
captcha