کد خبر: 4348824
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۰

دیدار شهردار تبریز با خانواده شهیدان«لطفی» و «خدایاری»

شهردار تبریز به همراه اعضای شورای اسلامی شهر با خانواده معظم دو شهید جنگ رمضان «یدالله لطفی» و «علی خدایاری» دیدار و گفت‌وگو کرد.

خانواده شهدا، شهردار تبریز

به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، شامگاه ششم اردیبهشت‌ماه به همراه اعضای شورای اسلامی شهر با خانواده معظم شهیدان والامقام «یدالله لطفی» و  «علی خدایاری» از شهدای جنگ رمضان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدارها، شهادت در راه خدمت به مردم را توفیقی الهی معرفی کرد که نصیب بندگان برگزیده خداوند می‌شود.

هوشیار با اشاره به جنایات دشمن آمریکایی ـ صهیونی در حمله به اماکن غیرنظامی نظیر مدارس، بیمارستان‌ها و کارگاه‌های خدماتی افزود: حمله به مراکز غیرنظامی و شهروندان ایرانی نشان از استیصال رژیم منحوس اسرائیل و آمریکای جنایتکار است که توان مقابله با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی را ندارند.

شهردار تبریز تصریح کرد: ثمره خون شهیدان اقتدار جنگ رمضان، مدافعین حرم و شهدای هشت سال دفاع مقدس عزت و استقلال ایران اسلامی و شکستن هیمنه دروغین دشمن صهیونی آمریکایی است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(ره) مبنی بر نابودی اسرائیل غاصب، افزود: نتیجه این جنگ تحمیلی نابودی اسرائیل جنایتکار و پایان حضور آمریکا در منطقه خواهد بود.

هوشیار اظهار کرد: امنیت و آسایش جامعه در گرو آگاهی مردم از نقشه‌های شوم دشمنان ایران اسلامی و همچنین مرهون خون پاک شهیدانی است که بی‌هیچ چشمداشتی قدم در راه دفاع از مردم و میهن اسلامی گذاشتند.

شهردار تبریز ادامه داد: تمام دنیا باید بداند دشمن آمریکایی و صهیونی ملت ایران با تجاوز به اماکن مسکونی شهروندان غیر نظامی را به شهادت می‌رساند که این نشان از عجز و ناتوانی آنان در برابر این ملت مقاوم است.

وی در پایان با بیان اینکه در سومین دفاع مقدس، تبریز به عنوان دژ مستحکم دفاع از وطن اسلامی هر روز شهدایی را تقدیم کشور کرد، گفت : شکست آمریکا و اسرائیل بزودی محقق خواهد شد.  

در پایان این دیدارها شهردار تبریز با اهدای لوح‌های جداگانه‌ای از خانواده معظم خانواده معظم شهید والامقام «یدالله لطفی» و «علی خدایاری»  از شهدای هشت سال جنگ رمضان تجلیل به عمل آورد.  

شهید والامقام «یدالله لطفی» متولد سال ۱۳۴۴ در جلفا بود که در چهارم فروردین ۱۴۰۵ به فیض شهادت نائل آمد. شهید والامقام «علی خدایاری» متولد سال ۱۳۷۷ بود که در تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ در حمله دشمن صهیونی ـ آمریکایی به میهن اسلامی به فیض شهادت رسید.

انتهای پیام
captcha