کد خبر: 4349965
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۱
فرماندار اردبیل تأکید کرد

ضرورت احیا و مرمت بازار‌ها و بنا‌های تاریخی اردبیل

ضرورت احیا و مرمت بازار‌ها و بنا‌های تاریخی اردبیل فرزاد قلندری با تأکید بر ضرورت احیا و مرمت بازار‌ها و بنا‌های تاریخی اردبیل گفت: در این زمینه اعتبارات لازم اختصاص خواهد یافت تا ظرفیت‌های تاریخی شهر بیش از پیش در خدمت توسعه گردشگری قرار گیرد.

دیدار فرزاد قلندری، فرماندار اردبیل با مدیرکل میراث فرهنگی استان‌به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری اردبیل، فرزاد قلندری، فرماندار اردبیل، ۱۲ اردیبهشت‌ماه در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان با تأکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان اردبیل اظهار کرد: اعتبارات لازم برای روستا‌های هدف گردشگری اختصاص خواهد یافت و اجرای طرح هادی و ساماندهی این روستا‌ها با محوریت توسعه گردشگری در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: احیای ظرفیت‌های گردشگری، صنایع‌ دستی، بوم‌گردی و راه‌اندازی خانه‌های خلاق گردشگری در روستا‌ها از جمله برنامه‌های مهم برای رونق اقتصادی مناطق روستایی است. همچنین تکمیل زیرساخت‌های گردشگری و حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاران این حوزه در شهرستان اردبیل با جدیت دنبال می‌شود.
 
قلندری همچنین به ضرورت احیا و مرمت بازار‌ها و بنا‌های تاریخی اردبیل اشاره کرد و گفت: در این زمینه اعتبارات لازم اختصاص خواهد یافت تا ظرفیت‌های تاریخی شهر بیش از پیش در خدمت توسعه گردشگری قرار گیرد.
 
وی از تشکیل ستاد و کارگروه ویژه «روز اردبیل» خبر داد و افزود: برنامه‌ریزی برای برگزاری این روز با برنامه‌های هدفمند، متفاوت و اثرگذار انجام خواهد شد تا خروجی ملموس و تأثیرگذاری در معرفی ظرفیت‌های اردبیل داشته باشد.

تدوین طرح جامع گردشگری در اردبیل برای تقویت اقتصاد روستا‌ها و رونق گردشگری

در ادامه این نشست، جلیل جباری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی اردبیل نیز از تدوین طرح جامع گردشگری استان متناسب با ظرفیت‌های شهرستان‌ها خبر داد و گفت: تکمیل زیرساخت‌های روستا‌های هدف گردشگری برای رونق گردشگری و تقویت اقتصاد روستا‌ها در اولویت قرار دارد.
 
وی با اشاره به اهمیت احیای بنا‌های تاریخی در شهرستان اردبیل افزود: مرمت و احیای حمام‌های تاریخی از اولویت‌های مهم این حوزه است که در این زمینه تعدادی از پروژه‌ها آغاز شده و برای ادامه آن نیز اعتبارات لازم پیش‌بینی شده است.
 
جباری همچنین از برنامه‌ریزی برای احیای بازار‌های تاریخی و سرای حاجی احمد اردبیل خبر داد و گفت: تسهیل روند سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و حمایت از سرمایه‌گذاران از برنامه‌های جدی اداره‌کل میراث فرهنگی استان است.
 
مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل بر برگزاری مناسب و هدفمند «روز اردبیل» با اجرای برنامه‌های اثرگذار برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری این شهر تأکید کرد.
 
وی بر تکمیل زیرساخت‌های روستا‌های هدف گردشگری تأکید کرد و گفت: در این زمینه برای رونق اقتصادی و گردشگری، بوم‌گردی، صنایع دستی اعتبارات لازم اختصاص می‌یابد.
انتهای پیام
captcha