کد خبر: 4349974
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۲

۱۲۰۰ واحد مسکن ملی ظرف یک ماه آینده در البرز به اتمام می‌رسد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: ۱۲۰۰ پروژه‌ مسکن ملی در شهر جدید مهستان، اشتهارد، ماهدشت و شهرستان کرج ظرف یک‌ماه آتی به متقاضیان تحویل می‌شود.

۱۲۰۰ واحد مسکن ملی ظرف یک ماه آینده در البرز به اتمام می‌رسد

به گزارش ایکنا از البرز؛ علی صفری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز،  روز شنبه ۱۲ اردیبهشت در جمع خبرنگاران اعلام کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های فشرده و نظارت مستمر بر روند پیشرفت ساخت‌وسازها، ۶۵۰ واحد در شهرجدید مهستان، ۲۵۰ واحد در اشتهارد و ۳۰۰ واحد در ماهدشت ظرف یک‌ماه آینده تحویل به جامعه‌هدف و متقاضیان خواهد شد.

وی با تأکید بر اولویت‌دهی به تکمیل پروژه‌های مسکن ملی در دست اجرا، افزود: این اقدام گامی مؤثر در راستای کاهش دغدغه‌های مسکن اقشار نیازمند و تحقق سیاست‌های عدالت‌محور دولت است. پیگیری‌های استانی برای تسریع در افتتاح سایر پروژه‌ها نیز با قوت ادامه دارد.

معاون استانداری البرز خاطرنشان کرد:  واگذاری این واحدها پس از انجام مراحل نهایی فنی و اخذ استعلام‌های قانونی، با حضور مسئولان استانی و ذی‌ربط به صورت رسمی انجام خواهد شد.

انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha