کد خبر: 4350254
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۷

نشست «جایگاه انیمیشن در انتقال عرفان و معنویت به کودکان» در قم برگزار می‌شود

نشست «جایگاه انیمیشن در انتقال عرفان و معنویت به کودکان» در قم برگزار می‌شود یازدهمین پیش‌نشست «همایش ملی کودک، عرفان و سلامت معنوی» با عنوان « جایگاه انیمیشن در انتقال عرفان و معنویت به کودکان» ۱۵ اردیبهشت ماه به صورت حضوری و برخط در قم برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، یازدهمین پیش‌نشست «همایش ملی کودک، عرفان و سلامت معنوی» با محوریت «جایگاه انیمیشن در انتقال عرفان و معنویت به کودکان» به همت دبیرخانه این همایش و همچنین با همکاری مرکز تولید آثار هنری و رسانه‌ای به صورت حضوری و برخط در قم برگزار می‌شود.

 

دبیر علمی این برنامه « دکتر علی فضلی» خواهد بود و « سید محمدمحسن بنی‌احمدی»، فعال رسانه‌ای و منتقد و همچنین « سید احمد صفوی، فعال رسانه‌ای و طراح انیمیشن»، ارائه این نشست را بر عهده خواهند داشت.

 

 

زمان برگزاری این نشست روز سه‌شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴٠۵، ساعت ۱۳ و مکان برگزاری آن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی قم، بلوار ۱۵ خرداد، خیابان شهید میثمی است.

متقاضیان شرکت در این نشست، می‌توانند از طریق نشانی اینترنتی http://skyroom.online/ch/iict/hekmat2 به صورت مجازی در این برنامه حضور یابند.

 

انتهای پیام
خبرنگار:
مهنوش بهروز
captcha