کد خبر: 4350659
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۳

برگزاری ویژه‌‌برنامه‌های سالگرد شهدای خدمت در آذربایجان‌شرقی

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی از برگزاری ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، خبر داد.

حجت الاسلام اسکندری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام میکائیل اسکندری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، 15 اردیبهشت‌ماه در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی بزرگداشت شهدای خدمت، از برگزاری ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، خبر داد و گفت: به‌مناسبت فرارسیدن دومین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان، ویژه‌برنامه‌هایی در سطح استان و تبریز برگزار می‌شود.

وی اجرای برنامه‌های خاص و باکیفیت همراه با تبیین جایگاه این شهدای گرانقدر را هدف اصلی ستاد بزرگداشت دومین سالگرد شهادت رئیس‌جمهوری و هیئت همراه مطرح کرد و افزود: کانون برنامه‌های اصلی سالگرد شهادت شهدای خدمت تبریز و مراغه است.

اسکندری با اشاره به خدمات و برکات این شهدای عزیز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: رئیس‌جمهور شهید، وزیر شهید، امام جمعه شهید و استاندار شهید همگی نمونه کاملی از کار و تلاش بی‌وقفه و خدمت به مردم بودند که سرانجام همراه باهم و بازهم در حال خدمت به خلق خدا به فیض عظمای شهادت نائل آمدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی بزرگداشت باشکوه و درخور شأن این شهدای عزیز را ضروری خواند و گفت: این موضوع ضرورت و حساسیت بیشتری در استان ما دارد چراکه هم دو نفر از شهدای والامقام متعلق به استان آذربایجان‌شرقی بوده و اینکه محل شهادت این شهدا نیز این استان است.

وی از برنامه‌ریزی‌ها برای اجرای مراسم و برنامه‌های مختلف در سراسر استان به‌ویژه در مرکز استان، سر مزار مطهر شهید آیت‌الله آل‌هاشم در تبریز و شهید رحمتی در مراغه و محل شهادت شهدا در ورزقان خبر داد و افزود: مراسم محوری بزرگداشت شهدای خدمت در مرکز استان و تمام شهرستان‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

اسکندری گفت: همچنین همانند سال گذشته، هیئتی مرکب از اعضای دولت شهید رئیسی و خانواده‌های شهدای خدمت در محل شهادت این شهدا در ورزقان حضور خواهند یافت.

انتهای پیام
captcha