کد خبر: 4350740
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۷
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اردبیل:

بهینه‌سازی مصرف برق وظیفه همگانی است

بهینه‌سازی مصرف برق وظیفه همگانی است ناصر عبداللهیان با تأکید بر اهمیت مدیریت مصرف، توسعه انرژی‌های پاک و تقویت فرهنگ ایمنی گفت: شرکت توزیع نیروی برق اردبیل در تلاش است تا با برنامه‌های مختلف، مصرف بهینه برق را در بین مشترکان خود ترویج دهد.

ناصر عبداللهیان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اردبیلبه گزارش خبرنگار ایکنا از اردبیل، ناصر عبداللهیان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر، ایمنی، صنعت و روز روابط عمومی با اشاره به شرایط حساس صنعت برق، بر ضرورت مدیریت مصرف، توسعه انرژی‌های نو و نهادینه‌سازی فرهنگ ایمنی و مصرف تأکید کرد.
 
وی با اعلام مشوق‌های جدید برای مشترکان برق گفت: از ابتدای خردادماه تا پایان شهریورماه، اگر مشترکان بتوانند مصرف برق خود را حداقل ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش دهند، مشمول ۳۰ درصد تخفیف در هزینه برق مصرفی خواهند شد. 
 
عبداللهیان افزود: مشترکانی که موفق به تحقق این کاهش مصرف نشوند نیز می‌توانند از راهکار‌های جایگزین بهره‌مند شوند؛ به‌طوری‌ که نصب پنل خورشیدی روی سقف منازل، ۲۰ درصد و نصب سیستم‌های ذخیره‌ساز انرژی، ۳۰ درصد تخفیف در هزینه برق را برای آنان به همراه خواهد داشت.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با اشاره به ویژگی‌های خاص شبکه برق گفت: در حوزه برق، برخلاف بسیاری از زیرساخت‌ها، بیش از ۹۰ درصد تأسیسات به‌صورت هوایی و کاملاً قابل مشاهده است. همین موضوع باعث می‌شود شبکه همواره در معرض گرما، باد، باران، برف و یخ‌زدگی قرار داشته باشد. حتی در شرایط به‌ظاهر عادی نیز تیر‌ها و تجهیزات شبکه دائماً تحت تنش هستند و با کوچک‌ترین تغییرات جوی، آسیب‌پذیری شبکه افزایش می‌یابد. 
 
عبداللهیان با اشاره به سختی کار نیرو‌های عملیاتی صنعت برق تصریح کرد: کار در ارتفاع، دست‌کم سه برابر کار معمولی در سطح زمین خطر دارد و زمانی که این کار به‌صورت برقدار (کار گرم) انجام می‌شود، ریسک آن چندین برابر می‌شود. متأسفانه بخش زیادی از حوادث ناشی از شرایط سخت محیطی و آب‌وهوایی است؛ آن هم در زمان‌هایی که بسیاری از ادارات تعطیل هستند، اما نیرو‌های بهره‌بردار و عملیاتی ما بدون وقفه در حال خدمت‌رسانی‌اند؛ به‌ویژه همکاران شاغل در مناطق سخت‌گذر.
 
وی با تأکید بر نقش کلیدی فرهنگ ایمنی گفت: ما معتقدیم فرهنگ ایمنی هنوز پاشنه‌ آشیل صنعت برق است. فرهنگ‌سازی زمان‌بر است و طبیعی است که در برابر اصلاح رفتار‌های قدیمی مقاومت وجود داشته باشد؛ اما بدون فرهنگ ایمنی، حتی با بهترین تجهیزات هم حادثه اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.
 
عبداللهیان بیان کرد: ایمنی باید جایگاه مشخص و قدرتمندی در ساختار سازمانی داشته باشد. برخی حوادث تلخی که در گذشته رخ داده، نتیجه کم‌توجهی به همین موضوع بوده است و متأسفانه تعدادی از همکاران عزیزمان را در این مسیر از دست داده‌ایم؛ خاطراتی که برای همیشه در ذهن ما باقی خواهد ماند.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با بیان اینکه تابستان سخت‌ترین فصل برای صنعت برق است، اظهار کرد: در حالی‌که برای بسیاری از مردم، تابستان زمان تفریح و سفر است، برای همکاران ما فصل اوج کار و فشار محسوب می‌شود. زمانی که بسیاری از دستگاه‌ها تعطیل یا نیمه‌تعطیل‌ هستند، نیرو‌های صنعت برق شبانه‌روز در گرما و اوج مصرف تلاش می‌کنند تا پایداری شبکه حفظ شود.
 
وی با اشاره به نقش حیاتی برق در زندگی امروز گفت: دنیای امروز کاملاً به برق وابسته است. قطع برق می‌تواند مدارس، دانشگاه‌ها، صنایع، خدمات شهری، مترو، شبکه بهداشت و درمان و بسیاری از زیرساخت‌های حیاتی را فلج کند. برق، زیرساخت زیرساخت‌هاست و پشت این شبکه، انسان‌هایی ایستاده‌اند که در گرما و سرما، در کوه و دشت، شهر و روستا، صادقانه در حال ایثار و خدمت هستند.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل در پایان تأکید کرد: باید بپذیریم که صنعت برق، صنعتی پرخطر است و ایمنی نباید در حد شعار باقی بماند. جلسات بهره‌برداری باید محل بیان شفاف واقعیت‌ها باشد، حتی اگر این واقعیت‌ها تلخ باشند، چراکه گفتن همین مسائل است که می‌تواند جان همکاران را نجات دهد و از وقوع حوادث بعدی جلوگیری کند.

داوم خدمت‌رسانی پایدار در شرایط اضطراری 

در ادامه جواد بهکش، مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت برق استان اردبیل، گزارش عملکرد حوزه ایمنی، بهداشت و سلامت شغلی در سال گذشته را ارائه کرد.
 
وی از تداوم خدمات در شرایط اضطراری و اولویت‌بندی خدمت‌رسانی پایدار به عنوان مهم‌ترین دستاورد سال گذشته نام برد. 
 
مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت برق اردبیل افزود: علی‌رغم شرایط خاص و جنگ تحمیلی، هیچ‌یک از برنامه‌های آموزشی متوقف نشد و در مجموع، ۲۲ هزار نفر ساعت آموزش برگزار شد که ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت آن به موضوعات ایمنی اختصاص داشت.

شرکت توزیع برق اردبیل به‌عنوان کارفرمای سلامت‌محور برتر کشور

وی با اشاره به انتخاب شرکت توزیع برق استان اردبیل به‌عنوان «کارفرمای سلامت‌محور برتر» میان ۲۰۱۰ شرکت معتبر کشوری ادامه داد: در زمینه تأمین تجهیزات حفاظت فردی، علی‌رغم کمبودهای بودجه‌ای، مبلغ ۱۵ میلیارد تومان هزینه شد تا تجهیزات مورد نیاز کاربران تأمین شود. علاوه بر این، اقدامات مختلفی برای ارتقای سلامت کارکنان صورت گرفت، از جمله راه‌اندازی خانه بهداشت کارگری، بررسی تست‌های روغن برای شناسایی آلودگی‌ها، و انجام معاینات پزشکی سالیانه برای ۸۰ نفر از همکاران و پیمانکاران.
 
بهکش همچنین از برگزاری دوره‌های تخصصی سلامت روان خبر داد و تأکید کرد: با توجه به استانداردهای ایمنی رعایت شده، نه تنها در محیط صنعت، بلکه در محیط خانواده کاربران نیز هیچ‌گونه خطر یا تهدیدی وجود ندارد و سیستم‌ها در وضعیت ایمنی و سلامت کامل قرار دارند.
انتهای پیام
captcha