کد خبر: 4350939
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۲

تاکید امام‌جمعه آرادان بر نقش کارگران و معلمان در خدمت‌رسانی به جامعه

امام‌جمعه آرادان با اشاره به نقش مؤثر کارگران و معلمان در مقاطع مختلف کشور گفت: این دو قشر از دوران پیش از پیروزی انقلاب تا امروز همواره در عرصه‌های مختلف اجتماعی و خدمت‌رسانی حضور فعال داشته‌اند و شایسته تکریم در هفته کارگر و معلم هستند.

حجت الاسلام شریفی نیا امام جمعه آرادان

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام جلیل شریفی‌نیا، امام جمعه آرادان، امروز، 17 اردیبهشت با  بیان اینکه کارگران و معلمان از دوران مبارزات انقلاب، تا پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی، جنگ اقتصادی، جنگ ۱۲ روزه و رمضان و ... همواره نقش ویژه‌ای داشتند گفت: باید در هفته معلم و کارگر، نسبت به این قشر ادای احترام کرد.

وی ادامه داد: عمده قشر مردم شهرستان از راه کارگری کارخانه‌ها، مجموعه‌های تولیدی و صنعتی، دام و کشاورزی ارتزاق می‌کنند که در این راستا کارگران در اجتماعات دو ماه اخیر شب‌های اقتدار آرادان نیز نقش پررنگی داشتند که قابل تقدیر است.

امام جمعه آرادان با اشاره به اهمیت خدمت‌رسانی به جامعه یادآور شد: هر کسی به هر نحوی و در هر لباسی به مردم و جامعه خدمت کند، خدای متعال او را از آتش خشم خودش حفظ خواهد کرد و او را از اهل بهشت می‌داند.

شریفی‌نیا با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب در زمان حیات نسبت به پویش ایران همدل تاکیدات زیادی داشتند، اظهار کرد: از آنجا که بسیاری از هموطنان ما از بمباران دشمنان خبیث ایران، آسیب دیدند و چقدر خوب است که پویش ایران همدل با هدف کمک به این هموطنان مورد توجه مردم قرار گیرد.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم نظری
captcha