کد خبر: 4351165
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۲

آزادی ۲ مادر لرستانی از زندان

مدیر نمایندگی ستاد دیه لرستان گفت: دو مادر به همت نیکوکاران و همکاری اولیای دم، پس از پرداخت کامل بدهی ۳۰۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شدند.

توکل شاکرمی، مدیر نمایندگی ستاد دیه لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد دیه لرستان، توکل شاکرمی، مدیر نمایندگی ستاد دیه لرستان، اظهار کرد: در روزهای اخیر دو نفر از مادران زندانی جرائم غیرعمد با تلاش و پیگیری‌های این ستاد و حمایت مردم نیکوکار استان از زندان آزاد شدند. مجموع بدهی این دو زندانی ۳۰۰ میلیون تومان بوده که از این میزان، ۱۵۰ میلیون تومان با کمک‌های بلاعوض خیرین و نیکوکاران پرداخت شده و ۱۵۰ میلیون تومان دیگر نیز با گذشت شکات تأمین و تسویه شده است.

وی ضمن تقدیر از همراهی خیران لرستان، اظهار کرد: این اقدام ارزشمند علاوه بر احیای کانون خانواده، زمینه بازگشت این مادران به آغوش فرزندانشان و ادامه زندگی سالم و قانون‌مدار را فراهم کرده است.

مدیر نمایندگی ستاد دیه لرستان تأکید کرد: کمک‌های مردمی و فرهنگ بخشش در جامعه نقش مؤثری در کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و حمایت از بانوان آسیب‌دیده دارد و ستاد دیه استان همچنان آماده دریافت مساعدت‌های خیراندیشان برای آزادی دیگر زندانیان جرائم غیرعمد است.

انتهای پیام
خبرنگار:
مرضیه حافظی فر
captcha