کد خبر: 4351651
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۹

آخرین کاروان حج تمتع کردستان به سرزمین وحی اعزام شد

آخرین کاروان حج تمتع کردستان به سرزمین وحی اعزام شد مدیرکل حج و زیارت استان کردستان از اعزام آخرین کاروان حج تمتع استان کردستان خبر داد و گفت: این کاروان شامگاه ۲۰ اردیبهشت‌ماه از طریق فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد اعزام شد.

کاوه شیرزادی، مدیرکل حج و زیارت استان کردستان

کاوه شیرزادی، مدیرکل حج و زیارت استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: در ابتدای روند اعزام حجاج، تنها سه کاروان به استان کردستان اختصاص یافته بود که با پیگیری‌های انجام شده، سهمیه‌ای نیز به شهرستان مریوان تعلق گرفت.

وی از اعزام آخرین کاروان حج تمتع استان کردستان خبر داد و افزود: این کاروان ۱۲۵ نفره حج تمتع شهرستان مریوان شامگاه 20 اردیبهشت‌ماه از طریق فرودگاه مشهد اعزام شد.

مدیرکل حج و زیارت استان کردستان بیان کرد: با احتساب این کاروان امسال پنج کاروان با ظرفیت ۵۵۰ نفر از استان‌ کردستان عازم مکه مکرمه و مدینه منوره شده و مناسک حج را به انجام می‌رسانند.

وی با اشاره به اینکه اولین اعزام حجاج هفتم اردیبهشت‌ماه از شهرستان بانه از طریق فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) تهران عازم سرزمین وحی شد، تصریح کرد: سال‌های گذشته کاروان‌های حج تمتع استان کردستان، مدینه بعد بودند اما امسال همه زائران مدینه قبل هستند.

شیرزادی در پایان با اعلام اینکه حجاج کردستانی هفت روز در مدینه هستند و مابقی ایام در مکه مکرمه خواهند بود، گفت: تمام ۵۵۰ نفر کاروان‌های اعزامی کردستان را زائر تشکیل می‌دهند و تعداد ۹ نفر مدیر و معاون کاروان زائران رو همراهی می‌کنند. 

انتهای پیام
captcha