کد خبر: 4351819
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۷

اهتزاز پرچم فلسطین به دست ستاره بارسلونا خبرساز شد

ستاره جوان باشگاه بارسلونا در جریان جشن قهرمانی این تیم در لالیگای اسپانیا، با در دست داشتن پرچم فلسطین حضور یافت.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، لامین یامال، ستاره جوان تیم بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، در مراسم جشن قهرمانی تیمش با برافراشتن پرچم فلسطین، حمایت خود را از مردم فلسطین نشان داد.

این اقدام، جشن و رژه قهرمانی بارسلونا را تحت تأثیر قرار داد. پدیده ۱۸ ساله آبی‌واناری‌ها که فصل بی‌نظیری را پشت سر گذاشته، در جریان رژه قهرمانی در خیابان‌های بارسلون با اتوبوس روباز، با به دست گرفتن پرچم فلسطین توجه تمام رسانه‌ها را به خود جلب کرد. این حرکت یامال در حالی صورت گرفت که جشن به اوج خود رسیده بود و او با این اقدام، پیامی فراتر از دنیای فوتبال را از روی اتوبوس قهرمانی مخابره کرد: دنیا مردم مظلوم فلسطین را فراموش نکرده است

اهتزاز پرچم فلسطین توسط لامین یامال هواداران فوتبال را در رسانه‌های اجتماعی به دو دسته تقسیم کرده است.

در حالی که برخی از هواداران او را به خاطر شجاعتش ستودند، برخی دیگر او را به خاطر ابراز همبستگی با فلسطین مورد انتقاد قرار دادند.

در ویدیوهایی که به صورت آنلاین به اشتراک گذاشته شده است، یامال ۱۸ ساله که والدینش اهل مراکش و گینه استوایی هستند، در حال تکان دادن پرچم فلسطین از یک اتوبوس روباز در میان تشویق هواداران هیجان‌زده‌ای که در بارسلونا از تیمشان تجلیل می‌کنند، دیده می‌شود.

بارسا روز یکشنبه پس از شکست ۲-۰ رئال مادرید در خانه، بیست و نهمین عنوان قهرمانی لالیگا را به دست آورد. این دومین باری است که قهرمانی لیگ با نتیجه یک مسابقه ال کلاسیکو تعیین می‌شود.

شهر بارسلونای اسپانیا از زمان آغاز جنگ اسرائیل در غزه در اکتبر ۲۰۲۳ شاهد اعتراضات ضد اسرائیلی بوده است. همچنین اغلب شاهد فعالیت‌های طرفدار فلسطین بوده است.

در همین حال، یامال از زمان پارگی عضله همسترینگ در ماه گذشته در زمان بازی برای بارسلونا، از میادین دور بوده است. انتظار می‌رود او به موقع برای جام جهانی که از 11 ژوئن آغاز می‌شود، بهبود یابد.

انتهای پیام
captcha