کد خبر: 4353190
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۲

دوره توانمندسازی مدیران تبلیغات اسلامی مازندران برگزار شد

دوره آموزشی و توانمندسازی مدیران ادارات تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران و کارشناسان استانی واحدهای فرهنگی و قرآنی با محوریت تقویت هسته‌های مقاومت تبیینی و اجرای طرح «نفر سوم» در مجتمع آموزشی تبیین محمودآباد برگزار شد.

برگزاری دوره توانمندسازی مدیران تبلیغات اسلامی مازندران برای تقویت هسته‌های مقاومت تبیینیبه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران، دوره آموزشی و توانمندسازی مدیران ادارات تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران و کارشناسان استانی واحدهای تخصصی فرهنگی و قرآنی، امروز 29 ادیبهشت ماه در مجتمع آموزشی تبیین محمودآباد برگزار شد.

این دوره یک‌روزه با حضور حجت‌الاسلام مهدی روحی، راهبر منطقه‌ای استان‌های مرکزی کشور و نماینده معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور و حجت‌الاسلام محمدمهدی شریف‌تبار، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با هدف توانمندسازی مدیران و کارشناسان در حوزه‌های فرهنگی و قرآنی و نقش‌آفرینی مؤثر در عرصه جهاد تبیین برگزار شد.

حجت‌الاسلام مهدی روحی با اشاره به رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی در سال جدید، گفت: یکی از مهم‌ترین رویکردهای سازمان مطابق با فرمایش امام شهید، حضور فعال در عرصه جهاد تبیین است.

وی افزود: بر این اساس تمام فعالیت‌های سازمانی در حوزه‌های تخصصی باید با رویکرد جهاد تبیینی انجام شود.

روحی با اشاره به اهمیت ظرفیت‌های مردمی، بیان کرد: این عرصه با ایجاد و توجه به ظرفیت هسته‌های تبیینی مردمی با جنسیت و سنین مختلف تقویت می‌شود.

وی افزود: ایجاد سرشبکه‌ها در این هسته‌های مردمی که دارای ذهن فعال و زبان گویا هستند، یکی از بخش‌هایی است که می‌تواند طراحی عملیات میدانی جهاد تبیین را بر عهده بگیرد.

روحی گفت: کارگاه‌های طرح صحنه‌خوانی و عملیات چهار هفته‌ای نیز در این دوره با هدف ارزیابی و رصد هفتگی روند کنشگری و در قالب گعده‌ها و بوم‌نویسی برگزار شد.

در ادامه حجت‌الاسلام محمدمهدی شریف‌تبار، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با تأکید بر نقش فعالیت مدیران بر اساس زیست‌بوم فرهنگی، اظهار کرد: برای راهبری فعالیت‌های فرهنگی، هر حرکت مردمی باید با دقت نسبت به زیست‌بوم محل فعالیت طراحی شود.

وی افزود: در هر فعالیت فرهنگی بر اساس زیست‌بوم آن باید به سه عنصر راهبر، پشتیبان و کنشگر توجه کرد. این دوره با هدف به میدان آوردن اقشار مختلف مردمی به عنوان کنشگران میدانی عرصه‌های تبیینی، عملیاتی و اجرایی برگزار شد.

در ادامه دوره، حجت‌الاسلام گلی کریمی، راهیار منطقه‌ای استان‌های شمالی کشور با اشاره به کارگاه بوم دوره آموزشی نفر سوم، بیان کرد: یکی از بخش‌های این دوره، تشکیل گعده‌های چندنفره و اجرای بوم‌نویسی در سه بوم صحنه‌خوانی، طراحی عملیات تبیینی و اقدام و عمل بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
علی پاداشی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha