کد خبر: 4354650
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۰

اعتراف رئیس رژیم صهیونیستی به افزایش خشونت علیه مسلمانان و مسیحیان

رئیس رژیم صهیونیستی اذعان کرد که خشونت علیه مسلمانان و مسیحیان از سوی تندروهای صهیونیست درحال افزایش است.

به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی با لحنی تند و صریح، گسترش خشونت در جامعه یهودی علیه مسلمانان و مسیحیان را تصدیق کرد و حتی از وضعیت انحطاط اخلاقی موجود در این جامعه انتقاد کرد.

رئیس رژیم صهیونیستی در سخنان خود به خشونت فزاینده در جامعه اسرائیل و ویدئویی که توسط ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل منتشر شده و نشان دهنده برخورد نامناسب با ناوگان صمود است، اشاره کرد که خشم بین‌المللی را برانگیخت.

هرتسوگ گفت: ما شاهد موج وحشتناکی از خشونت هستیم که توسط اوباش آنارشیست در کرانه باختری انجام می‌شود.

تقریباً ۷۵۰ هزار شهرک‌نشین صهیونیست در ۱۴۱ شهرک و ۲۲۴ پاسگاه در کرانه باختری، از جمله ۲۵۰ هزار نفر در ۱۵ شهرک در شرق قدس ساکن هستند.

طبق آمار فلسطینی، از زمان آغاز جنگ نسل‌کشی در غزه در ۸ اکتبر ۲۰۱۳، حملات ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان در کرانه باختری منجر به جان باختن حداقل هزار و ۱۵۴ فلسطینی، زخمی شدن تقریباً ۱۱ هزار و ۷۵۰ نفر و دستگیری نزدیک به 22 هزار نفر شده است.

این حملات همچنین شامل تخریب و ویرانی سازه‌ها و خانه‌ها، آوارگی فلسطینیان و گسترش شهرک‌سازی در کرانه باختری، از جمله قدس که سازمان ملل آن را اراضی اشغالی فلسطین می‌داند، می‌شود.

فلسطینی‌ها هشدار می‌دهند که این حملات راه را برای الحاق رسمی کرانه باختری توسط رژیم  صهیونیستی هموار می‌کند؛ امری که عملاً امکان تأسیس یک کشور فلسطینی را طبق قطعنامه‌های سازمان ملل از بین می‌برد.

هرتزوگ همچنین به حملات شهرک‌نشینان یهودی علیه چهره‌های مذهبی مسیحی و مسلمان پرداخت و آن را «رفتاری ننگین و زشت» توصیف کرد.

وی افزود: ما نمی‌توانیم این وضعیت وحشیگری و زوال اخلاقی را که از حاشیه جامعه بیرون می‌آید و همه ما را تهدید می‌کند، بپذیریم.

آوریل گذشته، ویدئویی منتشر شد که یک سرباز صهیونیست در حال خرد کردن مجسمه عیسی مسیح در شهر دبل در جنوب لبنان با کلنگ بود را نشان می‌داد که محکومیت گسترده مذهبی و سیاسی را برانگیخت.

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که ارتش رژیم صهیونیستی در عملیات اخیر خود در لبنان، علاوه بر کشتن پییر الراعی، کشیش کلیسای سنت جورج، به چندین کلیسا نیز خسارت وارد کرده است.

انتهای پیام
خبرنگار:
میترا فرهادی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha