کد خبر: 4355318
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۷

اجرای پویش ملی «بنای مهربانی» در اردبیل

اجرای پویش ملی «بنای مهربانی» در اردبیل مدیرکل بهزیستی اردبیل از آغاز اجرای پویش ملی «بنای مهربانی» در سطح استان خبر داد و گفت: این پویش هم‌زمان با اعیاد سعید قربان و غدیر خم، با مشارکت سازمان بهزیستی کشور و شرکت همراه اول، با هدف تأمین بسته‌های معیشتی، اقلام بهداشتی و حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل در حال اجراست.

آغاز اجرای پویش ملی «بنای مهربانی» در اردبیلبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان اردبیل، طاهره رزاق پور، مدیرکل بهزیستی استان اردبیل، 10 خردادماه با اشاره به اجرای پویش ملی «بنای مهربانی» در سراسر استان اظهار کرد: این پویش با همکاری سازمان بهزیستی کشور و شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) در بازه زمانی ۳ تا ۲۵ خردادماه طراحی شده که همزمان با ایام فرخنده عید قربان تا عید غدیر خم در استان اردبیل در حال اجراست.

وی با اشاره به اهداف این پویش افزود: در قالب این اقدام خیرخواهانه، تأمین و توزیع ۱۰ هزار و ۵۴ بسته معیشتی، دو هزار و ۲۵۷ بسته لوازم بهداشتی میان خانوار‌های تحت پوشش بهزیستی و همچنین حمایت از ۱۲ کودک بازمانده از تحصیل در دستور کار قرار دارد.
 
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های نوین برای توسعه مشارکت‌های مردمی تصریح کرد: خیران، نیک‌اندیشان و عموم مردم می‌توانند کمک‌های خود را از طریق درگاه اینترنتی https://mosharekat.behzisti.ir/ یا از طریق شماره کارت و شبای درج‌شده در پوستر این پویش واریز کنند.
 
رزاق‌پور بیان کرد: پویش «بنای مهربانی» جلوه‌ای از همدلی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری جمعی در حمایت از اقشار نیازمند است و امید می‌رود با مشارکت گسترده مردم نیکوکار استان، بخشی از نیاز‌های ضروری خانواده‌های تحت پوشش و کودکان نیازمند تأمین شود.
 
اجرای پویش ملی «بنای مهربانی» در اردبیل
انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه مصطفایی
captcha