کد خبر: 4356914
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۹

ثبت‌نام ۹۰۰ البرزی در رشته‌های معارفی مسابقات سراسری قرآن

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز از ثبت‌نام ۹۰۰ نفر از علاقه‌مندان به فعالیت‌های قرآنی استان در رشته‌های معارفی چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم خبر داد.

قرآن کریم

حجت‌الاسلام محسن سراغی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه طی دهه‌های گذشته به یکی از مهم‌ترین و اثرگذارترین رویدادهای قرآنی کشور تبدیل شده است و هر ساله شاهد حضور گسترده اقشار مختلف مردم در بخش‌های گوناگون این مسابقات هستیم.

وی با بیان اینکه بخش معارفی مسابقات در سال‌های اخیر با استقبال قابل توجهی از سوی علاقه‌مندان مواجه شده است، افزود: امسال نیز با تلاش مجموعه‌های قرآنی، فرهنگی و تبلیغی استان و همچنین اطلاع‌رسانی گسترده انجام‌ شده، در مجموع ۹۰۰ نفر از شهرستان‌های مختلف البرز برای شرکت در رشته‌های معارفی چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ثبت‌نام کردند.

سراغی تصریح کرد: حضور این تعداد شرکت‌کننده در رشته‌های معارفی نشان می‌دهد که توجه به مفاهیم، معارف و آموزه‌های قرآن کریم در میان اقشار مختلف جامعه رو به گسترش است و علاقه‌مندان تنها به حوزه تلاوت و حفظ محدود نمی‌شوند، بلکه شناخت مفاهیم و پیام‌های حیات‌بخش قرآن نیز برای آنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز توضیح داد: بیشترین تعداد ثبت‌نام‌کنندگان مربوط به شهرستان کرج بوده است. این موضوع از یک سو به دلیل جمعیت بالاتر این شهرستان و از سوی دیگر ناشی از فعالیت مستمر مؤسسات، خانه‌های قرآن، مراکز فرهنگی و مجموعه‌های مردمی فعال در حوزه ترویج فرهنگ قرآنی است.

وی با بیان اینکه بخش معارفی مسابقات سراسری قرآن کریم فرصتی برای سنجش دانش و آگاهی قرآنی شرکت‌کنندگان است، بیان کرد: یکی از اهداف مهم برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم ایجاد انگیزه برای مطالعه، تدبر و فهم دقیق‌تر آیات الهی است. هر اندازه بتوانیم زمینه آشنایی نسل جوان با معارف قرآن را فراهم کنیم، به همان میزان در مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی، تقویت بنیان‌های اخلاقی و تحکیم هویت دینی جامعه موفق‌تر خواهیم بود.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز با اشاره به زمان برگزاری آزمون رشته‌های معارفی این دوره از مسابقات گفت: آزمون بخش معارفی چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن ۱۹ تیرماه به‌صورت همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد و تمهیدات لازم برای برگزاری مطلوب این آزمون در استان البرز پیش‌بینی شده است.

این مسئول در پایان با بیان اینکه امیدواریم استقبال چشمگیر علاقه‌مندان از رشته‌های معارفی مسابقات سراسری قرآن کریم، مقدمه‌ای برای گسترش هرچه بیشتر فرهنگ تدبر در قرآن و انس با کلام وحی در جامعه باشد و افزود: قرآن کریم نقشه راه سعادت فردی و اجتماعی انسان است و هر اقدامی که بتواند ارتباط مردم، به‌ویژه نسل جوان، را با این کتاب آسمانی تقویت کند، سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده فرهنگی کشور خواهد بود.

انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha