کد خبر: 4357478
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۰
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور:

تراز فعالیت فرهنگی کسب رضایت رهبر انقلاب باشد

سجاد صدیقی گفت: تراز عملکرد همه مسئولان و فعالان فرهنگی، باید کسب رضایت رهبر معظم انقلاب و حرکت در مسیر تحقق آرمان‌ها باشد.

دکتر سجاد صدیقی، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشوربه گزارش ایکنا به نقل از سپاه استان مرکزی، سجاد صدیقی مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور در  همایش نسل فردا و تجلیل از معلمان جهادگر، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فرهنگی به ویژه شهدای جهادگر عرصه تعلیم و تربیت اظهار کرد: جایگاه محوری معلمان در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب پررنگ‌تر از هر زمانی است و نقش تبیین‌گری و جهاد تبیین در نظام آموزشی بر کسی پوشیده نیست.
 
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور با اشاره به ابعاد مختلف فعالیت جهادی معلمان در طرح نسل فردا، خاطرنشان کرد: نظام تعلیم و تربیت ایران در چهار دهه گذشته پیشرفت‌های چشمگیری داشته است که نیازمند توجه و روایت دقیق‌تری هستند، امروز وظیفه ما تبیین این پیشرفت‌ها و ترسیم دقیق خط حق و باطل برای دانش‌آموزان است تا نسل جوان بتوانند تشخیص دهند در کجای این پیچ تاریخی قرار دارند.
 
صدیقی با اشاره به هجمه‌های فرهنگی دشمن علیه هویت معلمی و نظام آموزشی کشور، تصریح کرد: معلمان جهادگر، سرمایه‌های بی‌بدیل این نظام هستند. هویت‌سازی، امیدآفرینی، تحول‌آفرینی، تشویق و مهارت‌آموزی از مهم‌ترین وظایف قشر فرهنگی کشور است.
 
وی با تأکید بر ضرورت بازنگری در نظام آموزشی متناسب با افق تمدنی انقلاب اسلامی، افزود: ایرانِ پس از جنگ، مدرسه‌ای تازه می‌خواهد و ضرورت بازآفرینی نظام تربیتی متناسب با نیازهای روز کشور از اولویت‌های بسیج فرهنگیان است.
 
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان از تمامی معلمان جهادگر شرکت‌کننده در طرح نسل فردا تقدیر و تشکر کرد و گفت: جنگ امروز ما جنگ فکر و اندیشه است و معلمان در خط مقدم این نبرد قرار دارند، این همایش فرصتی است تا از مجاهدت‌های خاموش این عزیزان که با روحیه جهادی و بدون هیچ چشم‌داشتی برای اعتلای علم و دانش و تربیت نسل آینده تلاش می‌کنند، قدردانی کنیم.
انتهای پیام
captcha